header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

Opzeggen lidmaatschap HBS

Als je je lidmaatschap wil opzeggen, moet je dit uiterlijk doen vòòr 1 mei van elk seizoen

Waarom vòòr 1 mei al opzeggen?

•  HBS stelt in mei de teams voor het volgende seizoen al vast
•  HBS is verplicht het aantal teams begin juni door te geven aan de KNHB.
•  HBS wil graag tijdig weten hoeveel (betaalde) coaches en trainers voor de jeugdteams nodig zijn voor het volgende seizoen.
•  HBS organiseert in juni al voor de ABCD trainingen en oefenwedstrijden waarmee de nieuwe teams elkaar alvast leren kennen.

Hoe zeg je op?
We vinde het jammer als je gaat opzeggen, maar de makkelijkste, snelste en enige manier is door in te loggen (bij ledeninlog in het hoofdmenu rechtsboven aan deze website (met uw lidmaatschapsnummer en wachtwoord.

In met menu van 'Mijn Lisa' vindt na het klikken op het hoofdmenu-item 'Club', aan de rechterkant het opzegformulier. Vul alles in (ook de reden van opzeggen) en verzend vervolgens het formulier.
Je opzegging wordt verwerkt en je ontvangt van ons een bevestigingsmail op het door jou opgegeven mailadres. Zorg dus dat we het juiste mailadres hebben. Bewaar de bevestigingsmail om misverstanden te voorkomen.
Heb je geen bevestiging ontvangen, dan heeft de opzegging ons niet bereikt. Jouw opzegging is dan ook niet verwerkt in de HBS-administratie! Zeg dan nogmaals op via de hierboven aangegeven weg.

Zeg NOOIT op bij een coach, trainer of manager! Jouw gegevens komen op deze manier niet bij de ledenadministratie terecht. Jouw opzegging wordt door ons dan ook NIET geaccepteerd!

Wat gebeurt er als je na 1 mei opzegt?
-Junioren of jongste jeugdleden zijn de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd, omdat we bij de teamsamenstellingen rekenen op het lidmaatschap.   
-Voor senioren geldt dat als je later dan 1 mei en voor 1 juli opzegt € 55,= administratiekosten in rekening worden gebracht. Seniorenleden die na 1 juli opzeggen, zijn volledige contributie verschuldigd.

Kan je opzeggen onder voorbehoud? 
Ja dat kan, maar alleen als je A-junior bent en je twijfelt of je nog bij HBS blijft. Bijvoorbeeld vanwege het behalen van je examen, datum inloten, studiestad of het vinden van een kamer. 
Neem in bovenstaande gevallen ook vòòr 1 mei contact op met ledenadministratie [email protected] en zeg op ‘onder voorbehoud’.

Het onder voorbehoud opzeggen eindigt op de datum van je (her)examenuitslag of inlootdatum. Of er is een specifieke afspraak met de contributie-administratie gemaakt en deze afspraak is schriftelijk/ per mail vastgelegd;

Wat geef je altijd door aan [email protected] ?
Als je een deel van het seizoen niet voor HBS kan spelen of er bestaat een kans dat je gaat opzeggen, neem dan tijdig contact op met [email protected] en overleg de situatie en leg de afspraak schriftelijk vast. Het gaat bijvoorbeeld om een geplande (buitenland)stage, een verhuizing, een ernstige blessure of je gaat een selectietraining doen bij een andere club.

Uiteraard hopen we natuurlijk dat zoveel mogelijk leden een leven lang bij HBS blijven hockeyen!

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram