header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijvingformulier mhc HBS
tevens eenmalige machtiging voor de contributie en boetes

Je kunt je weer aanmelden voor het seizoen 2021-2022 vanaf 1 februari 2021. Vul daarvoor het onderstaande inschrijfformulier volledig en nauwkeurig in.

Voor het huidige seizoen 2020-2021 hebben we in de meisjes B-categorie nog een enkele plek! Ben je geboren tussen 1 oktober 2004 en 30 september 2006 dan kun je je nog inschrijven.

We hebben we nog enkele plekken in jongens teams voor het seizoen 2020-2021! 

Jongens Puppies geboren tussen 1/10/2013 en 30/9/2014

Jongens 8E geboren tussen 1/10/2010 en 30/9/2011

Jongens D geboren tussen 1/10/2008 en 30/9/20010 

Aanmelden voor het G-hockey, trimhockey en senioren is natuurlijk het gehele jaar mogelijk.

Alle aanmeldingen ontvangen altijd een persoonlijk bericht van HBS.
Bij jeugdleden wordt aan de hand van een identiteitsbewijs de geboortedatum gecontroleerd.


Talentvol?

De talenten aanname voor het seizoen 2020-2021 is sinds 1 juli gesloten. Aanmelden als talent is dus niet meer mogelijk!
Vanaf 1 februari 2021 kun je je weer aanmelden als talent voor het seizoen 2021-2022.

Voor talentvolle spelers gelden aparte aannameregels. Je moet qua spelniveau bij de beste vijf spelers van HBS in jouw leeftijdscategorie behoren (8E, 1e of 2e jaars A,B,C of D).

Denk jij dat je in aanmerking komt voor zo´n plek mail dan naar [email protected] . Geef een korte en krachtige motivatie waarom je kan en wil spelen bij de topjeugd van HBS.
De technische staf neemt dan contact met je op, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak om mee te doen met proeftraining(en). Als daar blijkt dat je die top vijf potentie hebt, word je uitgenodigd voor proef- en eventueel selectietrainingen in juni.
Heb je geen top-5 potentie, niet getreurd! Indien je je tijdig hebt aangemeld, kan je ook nog lid worden, mits er plaats is in een lager team in die categorie. 

Aanmelden senioren, trimleden, studenten en jong senioren
Senioren en trimmers kunnen zich gedurende het gehele seizoen aanmelden. Voor een trimlidmaatschap op de maandagavond (gemengde groep) kan je op dit moment direct geplaatst worden. Op de woensdagmorgen is er een grote trimgroep voor dames. Ook daar kunt u direct terecht. Een proeftraining is altijd mogelijk.

Voor senioren proberen we altijd een plek te vinden bij een bestaand team gedurende het seizoen. Ook is het mogelijk om (tijdelijk) alleen mee te trainen. Plaatsing gaat in overleg met de dames/heren-elftalcommissie (de HEC en DEC) en het bestuurslid breedtehockey senioren.

Studententeams of jong seniorenteams die zich als groep willen opgeven zijn welkom, maar kunnen beter eerst contact opnemen met [email protected] . Wij kunnen jullie dan goed informeren over de mogelijkheden die wij bij HBS kunnen bieden en een passende oplossing bespreken. Voor studenten heeft HBS een apart lager contributietarief, alleen na overleg van een bewijs van inschrijving (BVI) van 2020-2021.

FUNKEY September 2020 en Maart 2021.
Aanmelden voor de SEPTEMBER (2020) en MAART (2021) cursus is nu al mogelijk.
Funkey is een cursus voor beginnende hockeyers die 5 jaar oud zijn, jouw kind wordt geen lid van HBS. Meer informatie: [email protected] 
Bij doorstroming naar de puppies, dient men zich opnieuw in te schrijven.

Inschrijfformulier
HBS gaat er vanuit dat je de informatie betreft het lidmaatschap, contributie en de HBS huisregels hebt gelezen voor dat je je zelf of jouw kind (of kinderen) aanmeldt (bekijk de FAQ's)

Vul het onderstaande formulier zo nauwkeurig en volledig mogelijk in, gebruik hoofdletters waar dit gebruikelijk is. 
Velden met een rood sterretje zijn verplicht. Bij de velden telefoon/mobiele telefoon kunnen meerdere nummers, bv. van beide ouders, ingevuld worden, mits gescheiden door ; (puntkomma). Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso! 

Alles ingevuld? Druk op dan verzenden! Alleen indien het formulier volledig is ingevuld en verwerkt, krijgt je een bevestiging per mail op het door jou opgegeven mailadres. 

Ontvang je deze niet, dan is er iets misgegaan (bijvoorbeeld een veld vergeten in te vullen of een fout in het mailadres). Neem dan snel contact op met [email protected]

Wellicht tot later op HBS!

Persoonlijke gegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contactgegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
 
Financiële gegevens
   
 
   
 
   
   
   
Alleen voor SENIOR/TRIMLEDEN
   
   
   
   
   
 
Alleen voor JEUGDLEDEN - (verificatie geboorte datum)
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
Vragen over hockeyverleden
  Hieronder volgen vragen die de plaatsingscommissies informatie opleveren omtrent jouw hockeyervaring en je specifieke wensen.

 
   
   
   
   
Belangrijk: plaatsingsinformatie
  Een grote club als HBS kan alleen functioneren als vrijwilligers samenwerken om hockey voor alle leden mogelijk te maken. Dus ook vrijwilligerswerk dat niet direct met hockey te maken heeft. Zo verwachten wij van nieuwe leden dat zij zich inzetten voor de club en bij aanname deelnemen aan een van de commissies. Bekijk hieronder de commissies die actief zijn en vul hieronder jouw voorkeur in. Naar aanleiding van het ingevulde informatie kan de vrijwilligerscommissie contact met jou opnemen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
   
Privacy
   

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram