header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijvingformulier mhc HBS
tevens eenmalige machtiging voor de contributie en boetes


U kunt u weer aanmelden voor het seizoen 2019-2020 vanaf 1 februari 2019. Vul daarvoor het onderstaande inschrijfformulier volledig en nauwkeurig  in.

Voor de ABCD-categorie (oudere jeugd) kan tot 1 mei 2019  ingeschreven worden. Jongste jeugd-leden kunnen zich aanmelden tot 1 april 2019 en moeten op 1 oktober 2019 zes jaar of ouder zijn. 
Aanmelden voor het G-hockey, trimhockey en senioren is het gehele jaar mogelijk.

Aanmeldingen die vóór 1 februari 2019 zijn gedaan, kunnen we niet in behandeling nemen. Dat geldt ook voor te late aanmeldingen.
Aanmelding is helaas geen garantie op een lidmaatschap. HBS hanteert een beperkt aannamebeleid. Op basis van een aantal criteria (zie de FAQ's) wordt een keuze gemaakt.

Na sluiting van de inschrijvingstermijn van de jeugd (tot 1 april 2019/ABCD 1 mei 2019) wordt er omstreeks juni bepaald wie bij ons kan komen hockeyen. Alle aanmeldingen ontvangen altijd een persoonlijk bericht van HBS. 

Bij jeugdleden wordt aan de hand van een identiteitsbewijs de geboortedatum gecontroleerd! Bij een onjuiste opgave vervalt helaas de aanmelding.

Talentvol?
Voor talentvolle spelers gelden aparte aannameregels. Je moet qua spelniveau bij de beste vijf spelers van HBS in jouw leeftijdscategorie behoren (8E, 1e of 2e jaars A,B,C of D).

Denk jij dat je in aanmerking komt voor zo´n plek mail dan naar [email protected] . Geef een korte en krachtige motivatie waarom je kan en wil spelen bij de topjeugd van HBS.
De technische staf neemt dan contact met je op, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak om mee te doen met proeftraining(en). Als daar blijkt dat je die top vijf potentie hebt, word je uitgenodigd voor proef- en eventueel selectietrainingen in juni.
Heb je geen top-5 potentie, niet getreurd! Indien je je tijdig hebt aangemeld, kan je ook nog lid worden, mits er plaats is in een lager team in die categorie. 

Aanmelden senioren, trimleden, studenten en jong senioren
Senioren en trimmers kunnen zich gedurende het gehele seizoen aanmelden. Voor een trimlidmaatschap op de maandagavond (gemengde groep) kunt u op dit moment direct geplaatst worden. Op de woensdagmorgen is er een grote trimgroep voor dames. Ook daar kunt u direct terecht. Een proeftraining is altijd mogelijk.

Voor senioren proberen we altijd een plek te vinden bij een bestaand team gedurende het seizoen. Ook is het mogelijk om (tijdelijk) alleen mee te trainen. Plaatsing gaat in overleg met de dames/heren-elftalcommissie (de HEC en DEC) en het bestuurslid breedtehockey senioren.

Studententeams of jong seniorenteams die zich als groep willen opgeven zijn welkom, maar kunnen beter eerst contact opnemen met [email protected] . Wij kunnen jullie dan goed informeren over de mogelijkheden die wij bij HBS kunnen bieden en een passende oplossing bespreken. Voor studenten heeft HBS een apart lager contributietarief.

FUNKEY MAART 2019

Funkey hockey (maart 2019) is voor 5-jarigen dus voor kinderen geboren tussen 1-10-2013 en 30-9-2014. U kunt zich het hele jaar aanmelden via het inschrijfformulier. Je kiest dan categorie Funkey en voor dit seizoen voor:  maart 2019 of september 2019.

Funkey is een cursus voor beginnende hockeyers, uw kind wordt geen lid van HBS.
Voor meer informatie: [email protected] 

Inschrijfformulier
HBS gaat er vanuit dat u de informatie betreft het lidmaatschap, contributie en de HBS huisregels heeft gelezen voor dat u zichzelf of uw kind aanmeldt (bekijk de FAQ's)

Vul het onderstaande formulier zo nauwkeurig en volledig mogelijk in, gebruik hoofdletters waar dit gebruikelijk is. 
Velden met een rood sterretje zijn verplicht. Bij de velden telefoon/mobiele telefoon kunnen meerdere nummers, bv. van beide ouders, ingevuld worden, mits gescheiden door ; (puntkomma). Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso! 

Alles ingevuld? Druk op dan verzenden! Alleen indien het formulier volledig is ingevuld en verwerkt, krijgt u een bevestiging per mail op het door u opgegeven mailadres. 

Ontvangt u deze niet, dan is er iets misgegaan (bijvoorbeeld een veld vergeten in te vullen of een fout in het mailadres). Neem dan snel contact op met [email protected]

Wellicht tot later op HBS!

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
   
   
Voor SENIOR/TRIMLEDEN
   
   
   
   
   
 
Voor JEUGDLEDEN - (verificatie geb. datum)
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
Informatie met betrekking tot hockey
 
Hieronder volgen vragen die de plaatsingscommissies informatie opleveren omtrent uw hockeyervaring en uw wensen.

 
   
   
   
   
Belangrijk
 
Een grote club als HBS kan alleen functioneren als vrijwilligers samenwerken om hockey voor alle leden mogelijk te maken. Dus ook vrijwilligerswerk dat niet direct met hockey te maken heeft. Hieronder volgen vragen die de vrijwilligerscommissie van HBS inzicht moeten geven over uw inzet voor HBS. Naar aanleiding van het ingevulde kan de vrijwilligerscommissie contact met u of de ouders opnemen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
Privacy
   

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram