header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijvingformulier mhc HBS
tevens eenmalige machtiging voor de contributie en boetes


Je kan je weer aanmelden voor het seizoen 2020-2021 vanaf 1 februari 2020. Vul daarvoor het onderstaande inschrijfformulier volledig en nauwkeurig  in.

Voor de ABCD-categorie (oudere jeugd) kan tot 1 mei 2020  ingeschreven worden. Jongste jeugd-leden kunnen zich aanmelden tot 1 april 2020 en moeten op 1 oktober 2020 zes jaar of ouder zijn. 
Aanmelden voor het G-hockey, trimhockey en senioren is natuurlijk het gehele jaar mogelijk.

Aanmeldingen die vóór 1 februari 2020 zijn gedaan, kunnen we niet in behandeling nemen. Dat geldt ook voor te late aanmeldingen.
Aanmelding is helaas geen garantie op een lidmaatschap. HBS hanteert een beperkt aannamebeleid. Op basis van een aantal criteria (zie de FAQ's) wordt een keuze gemaakt.

Na sluiting van de inschrijvingstermijn van de jeugd (tot 1 april 2020/ABCD 1 mei 2020) wordt er omstreeks juni bepaald wie bij ons kan komen hockeyen. Alle aanmeldingen ontvangen altijd een persoonlijk bericht van HBS. 

Bij jeugdleden wordt aan de hand van een identiteitsbewijs de geboortedatum gecontroleerd! Bij een onjuiste opgave vervalt helaas de aanmelding.

Talentvol?
Voor talentvolle spelers gelden aparte aannameregels. Je moet qua spelniveau bij de beste vijf spelers van HBS in jouw leeftijdscategorie behoren (8E, 1e of 2e jaars A,B,C of D).

Denk jij dat je in aanmerking komt voor zo´n plek mail dan naar [email protected] . Geef een korte en krachtige motivatie waarom je kan en wil spelen bij de topjeugd van HBS.
De technische staf neemt dan contact met je op, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak om mee te doen met proeftraining(en). Als daar blijkt dat je die top vijf potentie hebt, word je uitgenodigd voor proef- en eventueel selectietrainingen in juni.
Heb je geen top-5 potentie, niet getreurd! Indien je je tijdig hebt aangemeld, kan je ook nog lid worden, mits er plaats is in een lager team in die categorie. 

Aanmelden senioren, trimleden, studenten en jong senioren
Senioren en trimmers kunnen zich gedurende het gehele seizoen aanmelden. Voor een trimlidmaatschap op de maandagavond (gemengde groep) kan je op dit moment direct geplaatst worden. Op de woensdagmorgen is er een grote trimgroep voor dames. Ook daar kunt u direct terecht. Een proeftraining is altijd mogelijk.

Voor senioren proberen we altijd een plek te vinden bij een bestaand team gedurende het seizoen. Ook is het mogelijk om (tijdelijk) alleen mee te trainen. Plaatsing gaat in overleg met de dames/heren-elftalcommissie (de HEC en DEC) en het bestuurslid breedtehockey senioren.

Studententeams of jong seniorenteams die zich als groep willen opgeven zijn welkom, maar kunnen beter eerst contact opnemen met [email protected] . Wij kunnen jullie dan goed informeren over de mogelijkheden die wij bij HBS kunnen bieden en een passende oplossing bespreken. Voor studenten heeft HBS een apart lager contributietarief.

FUNKEY MAART 2020
Helaas is aanmelding hiervoor ivm het aantal plaatsen NIET meer mogelijk.
Aanmelden voor de SEPTEMBER cursus kan reeds wel.

Funkey is een cursus voor beginnende hockeyers, jouw kind wordt geen lid van HBS.
 meer informatie: [email protected] 

Inschrijfformulier
HBS gaat er vanuit dat je de informatie betreft het lidmaatschap, contributie en de HBS huisregels hebt gelezen voor dat je je zelf of jouw kind (of kinderen) aanmeldt (bekijk de FAQ's)

Vul het onderstaande formulier zo nauwkeurig en volledig mogelijk in, gebruik hoofdletters waar dit gebruikelijk is. 
Velden met een rood sterretje zijn verplicht. Bij de velden telefoon/mobiele telefoon kunnen meerdere nummers, bv. van beide ouders, ingevuld worden, mits gescheiden door ; (puntkomma). Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso! 

Alles ingevuld? Druk op dan verzenden! Alleen indien het formulier volledig is ingevuld en verwerkt, krijgt je een bevestiging per mail op het door jou opgegeven mailadres. 

Ontvang je deze niet, dan is er iets misgegaan (bijvoorbeeld een veld vergeten in te vullen of een fout in het mailadres). Neem dan snel contact op met [email protected]

Wellicht tot later op HBS!

Persoonlijke gegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contactgegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
 
Financiële gegevens
   
 
   
 
   
   
   
Alleen voor SENIOR/TRIMLEDEN
   
   
   
   
   
 
Alleen voor JEUGDLEDEN - (verificatie geboorte datum)
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
Vragen over hockeyverleden
 
Hieronder volgen vragen die de plaatsingscommissies informatie opleveren omtrent jouw hockeyervaring en je specifieke wensen.

 
   
   
   
   
Belangrijk: plaatsingsinformatie
 
Een grote club als HBS kan alleen functioneren als vrijwilligers samenwerken om hockey voor alle leden mogelijk te maken. Dus ook vrijwilligerswerk dat niet direct met hockey te maken heeft. Zo verwachten wij van nieuwe leden dat zij zich inzetten voor de club en bij aanname deelnemen aan een van de commissies. Bekijk hieronder de commissies die actief zijn en vul hieronder jouw voorkeur in. Naar aanleiding van het ingevulde informatie kan de vrijwilligerscommissie contact met jou opnemen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
   
Privacy
   

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram