Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
maandag 11 juni 
Start renovatie hoofdveld
zaterdag 23 juni 
Jongste Jeugddag KNHB
maandag 25 juni 
SEAH vergadering
woensdag 27 juni 
ALV
donderdag 28 juni 
Zomer Avond Competitie (ZAC)
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Nieuwsoverzicht
JEUGD ABC11D

10-6-2018
Doortrainschema breedteteams ABCD vanaf 11 juni tot eind juni
 
Als ABCD-breedteteam trainen jullie met je nieuwe team nog lekker drie weken door. Het doortrainen start vanaf maandag 11 juni tot eind juni. 

Als je team bij de teamindeling nog niet volledig is, gewoon komen trainen. Jouw team wordt dan tijdelijk samengevoegd met een vergelijkbaar team. De ABCD-commissie wenst jullie veel plezier met elkaar. 
 10-6-2018
UPDATE: Indeling breedte- en selectieteams ABCD 2018-2019
 
In de bijlage vinden jullie de indeling breedte- en selectieteams voor het komende seizoen.
Als je vragen hebt over de indeling van de breedteteams kun je die stellen via deze link :  Je komt dan in het onlinevragenformulier. ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaAG0sCUdi8k-d3sSl1sDccPCZ9rrWfkSa8G2qUFprs68nCQ/viewform?c=0&w=1    voor gebruikers Safari)   In verband met de nieuwe privacywetgeving zetten we de indeling vanaf 13 juni in het besloten deel van onze site.
Je komt op het besloten deel van de HBS-site door naar de site te gaan en te klikken op INLOGGEN (links boven). Vervolgens voer je je LIDNUMMER (staat op je contributie nota of bankafschrift) en een WACHTWOORD in (een nieuw wachtwoord ontvang je binnen een minuut).   Vanaf maandag 11 juni trainen de breedte- en selectieteams door. Elders op de site staan de doortrainschema’s. Tot de breedte behoren alle teams vanaf het 3e team, behalve MD3. Zij behoren komend seizoen tot de selectie.   Informatie over de teamindeling staat beschreven in ‘Aanpak samenstellen ABCD-breedteteams’ en ‘Aanpak samenstellen ABCD-selectieteams’. Beide documenten zijn naar alle spelers verstuurd op 2 juni en staan ook op deze site.
 

3-6-2018
Informatie voor spelers over het samenstellen SELECTIETEAMS ABCD
 
In de bijlage vinden jullie informatie over het samenstellen van de selectieteams ABCD voor het komende seizoen. Anders dan voorgaande jaren zijn er aparte bijlagen, één voor de breedte en één voor de selectie.  Hier  vind je informatie over het samenstellen van breedteteams.

Naast informatie bevat deze bijlage ook belangrijke data voor de komende periode tot aan september, onder andere wanneer de trainingen weer beginnen in augustus.
 
Deze informatie en die van de breedteteams wordt ook verstuurd via de managers naar alle ABCD teams en de 2e jaars E spelers van de Jongste Jeugd.

 3-6-2018
Informatie voor spelers over het samenstellen BREEDTETEAMS ABCD
 
In de bijlage vinden jullie informatie over het samenstellen van de breedteteams ABCD voor het komende seizoen. Anders dan voorgaande jaren zijn er aparte bijlagen, één voor de breedte en één voor de selectie.  Hier  vind u informatie over het samenstellen van selectieteams.

Naast informatie bevat deze bijlage ook belangrijke data voor de komende periode tot aan september. 

Deze informatie en die van de selectieteams wordt ook verstuurd via de managers naar alle ABCD teams en de 2e jaars E spelers van de Jongste Jeugd.

 


Statistieken
vrijdag 22 juni 2018
Aantal leden (info) 1472
Nu online 202
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 75,0%
Vandaag jarig
Guusje Aalberse
Boris Duijvestijn
Ralf Lippes
Frederique van Marrelo
Bent Passier
Mededelingen
Clubcompetitie
1 D02 22 63 + 70
2 H2 22 56 + 56
3 DJ 1 20 47 + 39
4 MD4 19 42 + 45
5 HD 20 44 + 45
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors