Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
maandag 11 juni 
Start renovatie hoofdveld
zaterdag 23 juni 
Jongste Jeugddag KNHB
maandag 25 juni 
SEAH vergadering
woensdag 27 juni 
ALV
donderdag 28 juni 
Zomer Avond Competitie (ZAC)
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

18-6-2018
Doe mee met de HBS NSK Hockeykampen deze zomer. Schrijf je in!
 
Van 23-27 juli & 13-16 augustus zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen. Bij aanmelding voor één van de Nationale Hockeykampen krijg je tot 3 juni minimaal €20,- korting! Benieuwd naar welke kampen wij aanbieden op jouw club? Lees hieronder verder. Tot op de kampen!
 
Aanmelden of alle informatie op www.nationalesportkampen.nl/hbs
 
Deze kampen worden aangeboden op HBS Bloemendaal:
 
13 - 16 augustus: Hockey & Beachkamp   (8-14 jaar)
Pak je hockeystick, zonnebrandcrème en zonnebril maar uit de kast! Relax, enjoy and play hockey: er is toch niets lekkerder dan eerst hockeyen en daarna uitrusten op het strand?
 
 
Intensief hockeyprogramma Sportactiviteiten op het strand zoals frisbeeën, skimboarden en avondspellen.  
Prijs vanaf €399 ,-
 
Hockeykamp Junior (6-8 jaar)
De ideale mix tussen hockeyen en sportactiviteiten. Door individuele techniektrainingen in de ochtend en in de middag een programma vol beweging, plezier en luchtkussens verveel jij je geen moment van de dag.
 
 
Clinic van een topspeler 50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten  
Prijs vanaf €279,-
 
 
 
Hockeykamp Original (8-12 jaar)
Jij wilt je verbeteren, maar een hele dag hockeyen is nog net te zwaar. Daarom gaan we in de ochtend aan de slag met je techniek. In de middag is er ruimte voor hockey partijvormen, tactische oefeningen en andere sportactiviteiten. (o.a. de luchtkussens)
 
 
Clinic van een topspeler 75% hockey, 25% andere sporten en activiteiten  
Prijs vanaf €279,-

Tophockeykamp (10- 16 jaar)
Door een uitdagend programma, geschreven door diverse topcoaches, verbeter jij je individuele technieken; individuele tactieken en leer je de nieuwste trucs. Jij komt als de nieuwe held van je team terug op de trainingen na de zomer! We zijn de gehele dag bezig met hockeyen, heerlijk toch.
 
Elke dag een super uitdagende clinic 100% hockey om veel te leren  
Prijs vanaf €379,-
 
Topkeeperskamp (8- 14 jaar)
Voel jij je helemaal thuis in het doel? Deze unieke topkeeperskampen zullen jou tot het uiterste uitdagen om een nog betere keeper te worden.
 
 
Een super uitdagende clinic 100% keepen om veel te leren  
Prijs vanaf €379,-
 
Sport&Spelkamp (4- 7 jaar)
Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma is er weer veel te beleven.
 
 
Spelenderwijs kennis maken met sporten Keuze tussen3 en 5 dagen kamp  
Prijs vanaf €134,-
 
Multisportkamp (8-12 jaar)
Wil jij met alle sporten uit de voeten kunnen en wil je graag van elke sport de fijne kneepjes van het vak leren? Dan is het Multisportkamp echt iets voor jou!
 
 
Veel verschillende sporten Spelenderwijs beter worden  
Prijs vanaf €199,-
 

Blijf slapen en krijg een gratis hockeystick!
Alle kampen die wij aanbieden zijn dagkampen, echter er zijn locaties waar je kunt blijven slapen. Bekijk hier het aanbod en krijg tot 1 juni een gratis hockeystick!
 
Speciale thema hockeykampen
Naast het algemene aanbod, organiseren wij elke zomerweek een kamp met een speciaal thema. Zo is het Tophockeykamp Advanced speciaal voor spelers uit de subtopklasse of hoger. Gaan we met het Hockey- & Beachkamp een dag naar het strand, kan je kiezen om de sleeppush te leren tijdens het sleepcornerkamp of ga jij met je team naar de voorbereidingsweek: Trainingsstage voor Teams ?
 
Bekijk hier alle thema hockeykampen!
 
Voor alle trainers
Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens de kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden


 13-6-2018
M8E2 voor de 2e keer kampioen!!!
 
Nadat de dames van M8E2 in de zaal kampioen zijn geworden, smaakte dit naar meer: alle veldwedstrijden werden met de volle winst afgesloten, waardoor ze afgelopen zaterdag in de voorlaatste wedstrijd kampioen konden worden. De kampioenswedstrijd ging gelijk op en was vooral erg spannend.

In de tweede helft was HBS veel sterker, maar op een één of andere manier leek het erop dat de winnende goal maar niet mocht vallen. De meiden bleven gelukkig doorknokken: Pas vlak voor het eindsignaal werd de bevrijdende 4-3 gemaakt, waardoor er terecht een kampioensfeestje gevierd kon worden!
We zijn als manager en coaches natuurlijk hartstikke trots op jullie. Niet alleen omdat jullie 2 keer kampioen zijn geworden, maar met name omdat jullie zowel binnen de lijnen als buiten de lijnen een echt team zijn! En natuurlijk ook dank aan de ouders die jullie met volle overgave het gehele seizoen hebben aangemoedigd!
Godfried, Max & Erik
 

11-6-2018
MC4 pakt kampioenschap!!
 
In een directe confrontatie vorige week met Hurley en een beslissende laatste wedstrijd tegen Westerpark werd het doorzettingsvermogen en spanning van speelsters, manager, coach en ouders behoorlijk op de proef gesteld. Uren na de eigen wedstrijd kwam de uitslag van de later begonnen wedstrijd van Hurley binnen en ontplofte de What’s app groep van de meiden en ouders.
 
Kampioen op doelsaldo!
 
Hulde aan de meiden die vanaf de eerste dag hebben laten zien dat een echt team binnen en buiten het veld zijn dit spelletje zo leuk maakt. Dank ook aan alle ouders die iedere week massaal langs de lijn stonden en luid aanmoedigde. Het gaf ons vleugels.
 
Het was dit jaar soms hilarisch, soms vermoeiend, soms anders dan verwacht, soms niet te begrijpen en soms simpelweg duhh maar zeker een ervaring die we koesteren.
 
Wij zijn een trotse manager en coach.
 

10-6-2018
Schrijvers en fotografen meld je aan! Het magazine '100 jaar HBS' komt eraan.
 
Op 31 oktober 2019 bestaat HBS 100 jaar. Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Een onderdeel hiervan is het maken van een lustrum eeuwboek waarin we alles wat HBS rijk is, aan bod laten komen. 
Voor dit eeuwmagazine zijn we op zoek naar vrijwilligers die in de periode september 2018-mei 2019 interviews willen afnemen met onder meer HBS-leden, sponsors of oud leden. Ervaring met het schrijven van artikelen zou fijn zijn.
Ook zijn we op zoek naar fotografen die foto's kunnen maken van de personen waarover de artikelen geschreven worden, foto's maken van evenementen etc. Ook hiervoor geldt dat ervaring met portret- of actiefotografie prettig is.
Dus, herken je je in bovenstaande en denk je nu, wat een superleuk idee, hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren; meld je dan vóór de zomervakantie (21 juli 2018) aan bij Hein van Liemt ([email protected]) of Jolien van Alphen ([email protected]).
We kijken uit naar jullie enthousiaste aanmeldingen en hebben er veel zin in om samen met jou een mooi bewaarexemplaar te maken.
Hein en Jolien Lustrumcommissie
 

30-5-2018
Barmedewerkers gezocht voor nieuwe seizoen
 
Voor het nieuwe seizoen 2018-2019 zoeken we enthousiaste barmedewerkers. Ook niet -leden zijn uiteraard welkom. Het gaat om doordeweekse avonden en diensten in het weekend.
Informatie kan je opvragen bij onze barmanager Evert Vogel, 06-50515606.
 

16-5-2018
Koop of verleng nu de parkeerkaart voor seizoen 2018-2019
 
Van 20 mei tot 1 augustus 2018 kunt u weer uw huidige parkeerkaart voor het parkeerterrein Bleek & Berg laten verlengen of een nieuwe kaart aanvragen.

Aanvragen ná 1 augustus 2018 kunnen niet meer in behandeling genomen worden.

U kunt via de mail [email protected]  een nieuwe kaart aanvragen of uw bestaande kaart laten verlengen. Geef duidelijk naam en kaartnummer door.

Kosten € 35,00, voor alléén parkeerterrein Bleek en Berg. Het bedrag dient vòòr 1 augustus te worden overgemaakt op:
- het HBS-bankrekeningnr. NL 47 RABO 0118 3416 34


HBS verzorgt alleen de kaart voor Bleek en Berg. Een kaart voor alle drie de parkeerterreinen dient u zelf te regelen via de kiosk bij Parnassia.
 
Statistieken
vrijdag 22 juni 2018
Aantal leden (info) 1472
Nu online 143
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 75,0%
Vandaag jarig
Guusje Aalberse
Boris Duijvestijn
Ralf Lippes
Frederique van Marrelo
Bent Passier
Mededelingen
Clubcompetitie
1 D02 22 63 + 70
2 H2 22 56 + 56
3 DJ 1 20 47 + 39
4 MD4 19 42 + 45
5 HD 20 44 + 45
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors