Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
vrijdag 20 april 
Hockeygames Jongste Jeugd
dinsdag 24 april 
verhuur velden aan Kennemer Lyceum
maandag 30 april 
Driedaagse clinic H1/D1 kamp met NSK
maandag 30 april 
Mei-vakantie regio Noord-Holland
zondag 6 mei 
Theedansant
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

20-4-2018
Super Sunny Day: H1 en D1 spelen 'finales' op 22 april
 
Het einde van de competitie nadert met rasse schreden. Voor onze beide vaandelteams staat zondag thuis een pittig programma op de rol. 
Heren 1 speelt tegen Schaerweijde, de nummer 3 van de poule. Dames 1 neemt het op tegen Victoria, de nummer 4 van de poule. We rekenen op jullie massale steun en zullen de zon daarvoor laten schijnen!
Dames 1 verloor afgelopen woensdag helaas met 3-0 uit bij MOP (de nr 3!), na afgelopen zondag de 3 punten bij Ring Pass te hebben binnengehaald. Heren heeft na de winst tegen koploper Hurley, punten laten liggen tegen Breda met een gelijkspel (2-2). Zaak voor beide teams om punten binnen te slepen om aansluiting te houden bij de top 5. 
 

6-4-2018
Beleef je vakantie met Nationale Sportkampen op HBS
 
In de meivakantie (30 april – 2 mei) en zomervakantie (23 – 27 juli & 13 – 16 augustus) kan jij als hockeyliefhebber ultiem genieten. In de meivakantie zelfs een kamp onder leiding van Dames & Heren 1!
Lid van HBS? Meld je aan met kortingscode LEDENHBS10 en je krijgt 10% korting op het meikamp!


Hockeykampen op HBS
30 april - 2 mei: He ren 1 en dames 1 kamp
Als hockey jouw passie is, dan kan je meedoen aan het HBS Heren 1 en Dames 1 kamp op HBS. De bevlogen spelers en trainers van de eerste elftallen zullen jou de leukste en uitdagendste oefeningen voorschotelen en je veel tips geven hoe jij een nog betere hockeyer kan worden. Ook worden er veel partijvormpjes gedaan, lol gemaakt en zijn er luchtkussens aanwezig om even bij te komen van al dat hockeyen. Kortom: de ideale invulling van jouw meivakantie!

De Heren 1 en Dames 1 van HBS spelen in de overgangsklasse. Met aantrekkelijk en aanvallend hockey zorgen ze dat iedere zondag weer een hele belevenis is om naar ze te kijken. Doelpunten maken kunnen ze als geen ander!
 
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nationalesportkampen.nl/hbs .
Kampen in de zomervakantie Hockeykamp - Junior Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!
Clinic van een topspeler 50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten Voor beginners en gevorderden van 6 t/m 8 jaar Prijs vanaf €269,-
Hockeykamp - Original Houd jij van hockey, maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!
Clinic van een topspeler 70% hockey, 30% andere sporten en activiteiten Voor beginners en gevorderden van 8 t/m 12 jaar Prijs vanaf €269,-

Tophockeykamp Droom jij dag en nacht over hockey? Dan is dit kamp perfect voor jou! Verbeter jezelf door video-analyse en de tips van de tophockeyers. Na de vakantie show jij je nieuwste skills aan je teamgenoten.
Elke dag een super uitdagende clinic Voor hockeyers van 10 t/m 14 jaar Prijs vanaf €369,-

Sport&Spelkamp Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma gaan we energiek van start in 2018.
 
Spelenderwijs kennis maken met sporten Keuze tussen 3 of 5 dagen Voor energieke kinderen van 4 t/m 7 jaar Prijs vanaf €134,-  

13 - 16 augustus: Hockey & Beachkamp
Pak je hockeystick, zonnebrandcrème en zonnebril maar uit de kast! Relax, enjoy and play hockey: er is toch niets lekkerder dan eerst hockeyen en daarna uitrusten op het strand?

Op HBS zullen we een intensief hockeyprogramma volgen, als we hier moe en voldaan van zijn gaan we uitrusten in het gezellige tentenkamp of met z'n allen naar het strand! Tijdens dit kamp zal je je geen minuut vervelen, naast hockey gaan we bijvoorbeeld ook andere activiteiten doen zoals frisbeeën, skimboarden en avondspellen.
 
Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!
Maak je hockeyavontuur compleet met een van de overnachtkampen , daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advanced of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme #HockeyAvontuur.
 
2 april: Kick-off 2018 met supersterren!
Carlien Dirske van den Heuvel, Mila Muyselaar en Hester van der Veld, geven jou op 2 april de ultieme hockeyervaring in Rotterdam. Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdagen .
 
Voor alle trainers
Ben jij 17 jaar of ouder en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden


 


 
Statistieken
vrijdag 20 april 2018
Aantal leden (info) 1406
Nu online 123
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 75,4%
Vandaag jarig
Lot van Dongen
Emma van Hemmen
Arnold-Jan Lanting
Mededelingen
Clubcompetitie
1 D02 15 42 + 50
2 DJ 1 14 39 + 37
3 JD3 13 31 + 41
4 MD4 14 33 + 38
5 H2 15 35 + 37
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors