Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
vrijdag 19 oktober 
Trainers-opleidingsdag Jongste Jeugd
zaterdag 20 oktober 
Herfstvakantie
maandag 22 oktober 
NSK Clinicdagen
maandag 22 oktober 
verhuur velden aan Q&Q Sport events
donderdag 25 oktober 
verhuur 2 velden aan Kennemerlyceum
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Nieuwsoverzicht
GROTE CLUB ACTIE

11-10-2018
Koop een Superlot en sponsor het kunstgras inspeelveldje voor de HBS-jeugd!
 
Ook dit jaar doet HBS mee aan de Grote Clubactie. Tot 1 november gaan de jeugdleden uit de C, D-, E-, F- en G-teams de deuren langs om zo veel mogelijk loten te verkopen. De afgelopen twee jaren is een flink bedrag opgehaald voor de aanleg van een kunstgras inspeelveldje voor de jeugd dat inmiddels ook gerealiseerd is. Een fantastische prestatie! 
Dit jaar verkopen de kinderen loten met het doel het kwart veld verder te ontwikkelen. Hierbij kan worden gedacht aan de aanleg van tal van zaken om het veld wedstrijd klaar te maken, als hekwerk met slagplanken en een kleine sproei-installatie.  En de aanschaf van materialen voor op het veld om de trainingen nog uitdagender te maken. Ook zijn er bijvoorbeeld nieuwe kleine goals nodig.
Om de kinderen een handje te helpen verkopen we ook dit jaar weer Superloten. Dé ideale manier voor bijvoorbeeld bedrijven om onze club te steunen. Maar u kunt ook op persoonlijke titel een Superlot kopen.
Hoe werken de Superloten? Een Superlot staat gelijk aan 50 reguliere loten en kost €150,-. Hiervan krijgt HBS €120,-! Het Superlot kan contant betaald worden of via eenmalige machtiging. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop). De 50 loten dingen mee naar de prijzen die de Grote Clubactie uitdeelt. De trekking hiervoor is op 12 december. Een leuke bijkomstigheid van de contante verkoopmethode is, dat de 50 papieren loten als gift kunnen worden verspreid onder personeel of bijvoorbeeld de eerste 50 klanten op een bepaalde dag. Wie weet winnen zij een mooie prijs met hun lot.
Vermelding op de HBS-website, Facebook en Twitter  Doet u mee en koopt u een Superlot? Dat zou geweldig zijn! Als dank vermelden we uw bedrijf met een foto op de HBS-website, Facebook en Twitter. En wordt het HBS skills park te zijner tijd officieel geopend, dan zullen we zeker niet vergeten ook u te bedanken voor de sponsoring.


 
Statistieken
donderdag 18 oktober 2018
Aantal leden (info) 1358
Nu online 39
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 73,3%
Mededelingen
Clubcompetitie
1 JD2 5 15 + 63
2 JD1 5 15 + 49
3 MD3 5 15 + 34
4 DJ 5 6 18 + 30
5 MC3 5 15 + 28
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors