Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
zondag 19 augustus 
Oefenwedstrijd HBS D1 - Leiden D1
maandag 20 augustus 
Start training selectieteams (topklasse)
woensdag 29 augustus 
Oefenwedstrijd HBS D1 - Overbos D1
zaterdag 1 september 
Start (voor)competitie Topklasse AB-jeugd
zondag 2 september 
Oefenwedstrijd HBS D1 - Terriërs D1
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Nieuwsoverzicht
BESTUURSMEDEDELING

16-8-2018
Volgend seizoen student of blijf je student?
 
Ben je in het komende seizoen (nog) student, dan kan je in aanmerking komen voor het zogenoemde studenttarief. 

Dit is alleen voor voltijdstudenten die een bewijs van inschrijving  2018-2019 (BVI) van hun studie kunnen overleggen. Zodra je dit hebt, mail het uiterlijk 30 augustus naar:  [email protected]

Heb je het niet tijdig in je bezit, maar kom je wel in aanmerking, stuur dan even een mailtje.
 

13-8-2018
Nieuw hoofdveld gereed voor trainingen; kwart veld week later
 
De werkzaamheden voor het hoofdveld zijn vrijwel afgerond. Er kan vanaf heden getraind worden op KG1. Het wachten is nog op de officiële goedkeuring van de KNHB alvorens het veld ook geschikt is voor officiële wedstrijden.
Het kwart veld is nog niet af als gevolg van 'logistieke problemen'. De planning is dat dit in de week van 13-18 augustus wordt afgerond, Dat betekent: de foamlaag leggen en daarna het groene tapijt.  Het aanbrengen van het hekwerk en slagplanken zal pas medio september plaatsvinden. KG5 is tot dan alleen beschikbaar is voor trainingsdoeleinden. 
Het bestuur van HBS

 

3-8-2018
HBS zoekt hulpkok voor vrijdag (en evenementen) - M/V
 
HBS en haar stichting (Seah) zijn op zoek naar een basis- of hulpkok voor de vrijdagen, een van de gezelligste dagen op HBS. We zoeken een kok met passie voor eten (en drinken) en ervaring is een pré. Ook zien we graag een kok die netjes werkt en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan.
De werktijden zijn van vrijdag van 14:00 uur tot 23:00 uur en kan eventueel uitgebreid worden met de vele evenementen die HBS jaarlijks organiseert voor zijn leden zoals onder meer Jeugd Hockey Festival, Eggzperience, CeeDee Toernooi etc.
Reacties (met bondig CV)  kunnen gemaild worden naar de barmanager van HBS, Evert Vogel. Zijn mailadres is [email protected] Indien u telefonisch contact wil, stuurt u Evert een mailtje.
 

1-8-2018
Nieuw hoofdveld bijna klaar. Kwart waterveld nadert voltooiing
 
De omzetting van het hoofdveld van een semi-waterveld naar een waterveld en de aanleg van een kwart veld nadert zijn voltooiing. Vrijdag 10 augustus moeten beide velden gereed zijn.

De ballenvanger aan de westkant van het Bleek & Bergpad bij veld volgt binnenkort, evenals de reparatie en verbeteringen aan het omliggende hekwerk.  
De dug-outs van het hoofdveld worden naar de overkant geplaatst, zodat de teams uitzicht hebben op 'ons terras'. En vanaf het terras hebben de Habie-fans een beter zicht op het veld en de teams.... de zogenoemde twee vliegen in 1 klap.
De aanleg van een kwart waterveld (KG5) aan de kopse kant van veld 3 ligt eveneens op schema. De banden en randen zijn zo goed als voltooid en het fijne grit en onderlaag (het hergebruik van de foam van veld 1) en het groene tapijt worden komende week aangebracht.

Het hekwerk rondom veld 5 met de slagplanken zal als laatste worden neergezet. De haag langs veld 2 en het kwart veld zal in het najaar verbeterd en geplant worden.
Het kwart veld zal ingezet worden als officieel waterveld voor wedstrijden van de jongste jeugd, voor specialistentraining, zoals strafcorner, keepers en spitsentraining en als inloop- of inspeelveld voor de wedstrijden op zaterdag en zondag voor alle HBS-teams.
Donaties om het kwart veld verder in te vullen met nieuwe goals, dugouts ed zijn welkom en u kunt een mail sturen naar onze [email protected] of direct doneren op IBAN: NL47 RABO 01183416 tnv Penningmeester mhc HBS.

 
Statistieken
donderdag 16 augustus 2018
Aantal leden (info) 1324
Nu online 87
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 73,3%
Vandaag jarig
Bris van de Putte
Mededelingen
Clubcompetitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors