Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
vrijdag 19 oktober 
Trainers-opleidingsdag Jongste Jeugd
zaterdag 20 oktober 
Herfstvakantie
maandag 22 oktober 
NSK Clinicdagen
maandag 22 oktober 
verhuur velden aan Q&Q Sport events
donderdag 25 oktober 
verhuur 2 velden aan Kennemerlyceum
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Nieuwsoverzicht
BESTUURSMEDEDELING

15-10-2018
Goede Doelenfonds ING medewerkers schenkt opnieuw 1.000 euro
 
Het Goede Doelenfonds ING medewerkers heeft een donatie gedaan van 1.000 euro voor de inrichting van het kwart inspeelveld op het complex van HBS.    De donatie kwam tot stand doordat een ouder van een jeugdlid van HBS een donatie had aangevraagd. HBS heeft al meermalen een bijdrage van het Goede Doelenfonds ING Medewerkers ontvangen de afgelopen jaren.
De vereniging dankt hiervoor het Goede Doelenfonds ING medewerkers hartelijk en gaat het bedrag goed besteden.
Het bestuur van HBS

 

13-10-2018
HBS na de herfstvakantie op jeugddagen geheel rookvrij
 
Roken en sporten passen eigenlijk niet bij elkaar. Ook HBS ondersteunt deze mening. Sporten is gezond, terwijl roken en meeroken schadelijk is voor de gezondheid. Veel kinderen brengen een groot deel van hun tijd door bij HBS. Daarom zetten we, in navolging van veel andere clubs, na de herfstvakantie een eerste stap naar een geheel rookvrij sportterrein.
Met ingang van maandag 29 oktober a.s. is het gehele sportterrein van HBS op onze zogeheten jeugddagen geheel rookvrij. Het roken langs de lijn of op het terras is dan op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en de gehele zaterdag niet meer toegestaan. Met posters en borden zal dit kenbaar gemaakt worden. Ons clubhuis is al rookvrij. Op het buitenterrein zal een alternatieve rookplek worden gecreëerd.
Na de winterstop zal HBS op alle dagen een geheel rookvrij terrein zijn. Met een rookvrij sportterrein wil HBS uitdragen dat niet-roken de norm is.
HBS draagt op deze manier bij aan het realiseren van een rookvrije generatie , een initiatief dat vanuit de KNHB van harte wordt ondersteund.
We gaan uit van ieders sportieve medewerking aan dit gezonde besluit.
Het bestuur van HBS


 

12-10-2018
De nieuwe HBS-app live! Binnenkort ook de website!
 
De nieuwe HBS-app is beschikbaar. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze app door LISA geheel nieuw gebouwd met een modern design, nieuwe functies en geschikt voor de nieuwste telefoons. Binnenkort gaat ook onze nieuwe HBS-website live, daarover later meer! 
Wat moet jij doen? Je HBS-app wordt automatisch ge-update - als je dat zo hebt ingesteld - naar de nieuwe versie via de App-store of Google Play, dus de overgang naar de vernieuwde app gaat bijna vanzelf. 
Door vervolgens op de nieuwe app in te loggen met je lidnummer en wachtwoord krijg je de volledige functionaliteit van de app tot je beschikking. Zo krijg je bijvoorbeeld een persoonlijke time-line - het openingsoverzicht in de app - te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, vader, moeder) de komende periode relevant is.
Heb je heel veel familieleden of begeleid je veel teams, staan er ook veel teams in je timeline. Dit kan je makkelijk aanpassen door rechtsboven op de 'schuifjes' te klikken. Daar kan je aanpassen welke teams je in je timeline wil zien.
Hoe kan ik inloggen? Inloggen doe je met je lidnummer en je wachtwoord. Je lidnummer kun je terugvinden op de contributie-nota van de club. Ben je vrijwilliger (bijvoorbeeld coach of manager), maar geen lid, dan heb je toch een lidnummer. Weet je je lidnummer niet, stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je in de app, via de optie 'wachtwoord vergeten', je wachtwoord opvragen.
De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidige app nog even op een rij:
- een nieuw design, met ondersteuning van de meest recente telefoons - doorgeven van je aanwezigheid op de training of wedstrijd - direct kunnen doorgeven van presentie in de timeline (het openingsscherm van de app) - het kunnen toevoegen van favoriete teams aan de timeline (ook van andere clubs) - het kunnen verbergen van bepaalde teams in de timeline - meer informatie over de locatie van trainingen en wedstrijden (adres- en zaalinformatie), ook direct in de timeline - betere overzichten van recente uitslagen
Een aantal functionaliteiten zijn nog even niet beschikbaar, maar via updates worden deze de komende tijd toegevoegd:
- hockey.nl-nieuws - push-notificaties - taken-beheer - bier/limo pot - agenda-export (van wedstrijden en evenementen)
Mocht je nog vragen hebben over de app, dan kun je de meeste informatie terugvinden op https://www.lisa-is.nl/nieuwehockeyapp/
 
Statistieken
donderdag 18 oktober 2018
Aantal leden (info) 1358
Nu online 38
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 73,3%
Mededelingen
Clubcompetitie
1 JD2 5 15 + 63
2 JD1 5 15 + 49
3 MD3 5 15 + 34
4 DJ 5 6 18 + 30
5 MC3 5 15 + 28
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors