Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
maandag 11 juni 
Start renovatie hoofdveld
zaterdag 23 juni 
Jongste Jeugddag KNHB
maandag 25 juni 
SEAH vergadering
woensdag 27 juni 
ALV
donderdag 28 juni 
Zomer Avond Competitie (ZAC)
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Nieuwsoverzicht
BESTUURSMEDEDELING

20-6-2018
ALV woensdag 27 juni: voorlopig resultaat en begroting 2018-2019
 
De algemene ledenvergadering is vastgesteld op woensdag 27 juni. Aanvang 20:30 uur in het clubhuis van HBS. U bent van harte welkom, de deuren openen om 20:00 uur.

In de ledenvergadering van 24 januari 2018 deed het bestuur verslag van het reilen en zeilen van de vereniging in het seizoen 2016-2017. In deze bijeenkomst werd onder meer besproken:
- vaststelling jaarverslag 2016-2017 - verklaring kascommissie over verslagjaar

Verder namen we op deze bijeenkomst afscheid van de twee leden van de kascommissie, Frank de Smit en Martijn Snijder. Hun opvolgers zijn inmiddels geworven.
De nog goed te keuren notulen van de ledenvergadering van 24 januari 2018 zijn beschikbaar in het besloten gedeelte van de website van HBS in de map Documenten, de submap Notulen ALV.  De presentaties van 24 januari  zijn te vinden in de map Presentaties ALV.   In de bijlage van dit bericht vindt u de voorlopige agenda van de ALV van woensdag 27 juni. Op de agenda staat centraal:
- voorlopig resultaat seizoen 2017-2018 - voorstel contributies zaal en veld seizoen 2018-2019
- voorlopige begroting voor seizoen 2018-2019
Leden kunnen tot uiterlijk maandag 25 juni zelf agenda-onderwerpen inbrengen. Agendapunten kunt u mailen naar [email protected] De definitieve agenda wordt bij aanvang van de vergadering vastgesteld. 
Op de vergaderingen wordt een samenvatting van de presentatie uitgereikt. Ter illustratie, de verkorte versie van het concept jaarverslag 2016-2017 is te vinden in het besloten gedeelte onder Documenten > Notulen ALV.
Heeft u vragen over de agenda, de notulen of het jaarverslag, dan kunt u die mailen naar [email protected] 
Tot de 27e juni   Marten van Vliet voorzitter
 18-6-2018
Akkoord privacyverklaring HBS van alle leden
 
In verband met de nieuwe privacywet is HBS verplicht van alle leden, trainers, coaches en managers een zogenoemde akkoord/toestemmingsverklaring te ontvangen. Ook voor het plaatsen van foto's in de toestemming van degenen die er op staan nodig. Geef je akkoord.........
Je kunt dit doen door te klikken op onderstaande link:
www.mhchbs.nl/avgvragen
Lidnummer en wachtwoord invoeren en op OK drukken. Wachtwoord vergeten:  [email protected]
Het bestuur van HBS


Toestemmingsverklaring

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we de speel-en trainingsschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u, uw zoon/dochter op de site, APP, en Sociaal media van mhc HBS plaatsen. 

Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming.  Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken .

Voor de volledige Privacyverklaring klik hier.

 

9-6-2018
Limonadebeleid op HBS: gratis, maar niet altijd voor iedereen
 
Gratis limonade wordt op HBS geschonken, maar niet altijd en niet voor iedereen.

Bij de jongste jeugdtrainingen en wedstrijden krijgen de spelers en tegenstanders gratis frambozenlimonade van HBS. Om het suikergebruik terug te dringen is de verhouding water tegenover frambozenlimonade het afgelopen jaar sterk teruggebracht. Dit in het kader van de ontwikkeling naar een 'gezonde sportkantine'.

Bij de ABCD- en seniorentrainingen is er geen gratis limonade meer beschikbaar na de trainingen. Uiteraard kan er volop water gedronken worden bij het tappunt van PWN beneden in de kelder, of op verzoek aan de barbeheerder of medewerker, aan de bar.

Bij de wedstrijden van de ABCD worden nog wel limonadekannen - 2 per wedstrijd voor thuisteam en tegenstander - gratis verstrekt om deze gezamenlijk met de tegenstander in de derde helft te nuttigen.

Bij de senioren is de limonade niet gratis. Deze kan tegen de geldende tarieven besteld worden aan de bar. Voor de senioren zijn er op zondag speciale 'teamkrat' en 'teamborrelhappen' te verkrijgen aan de bar tegen gereduceerde prijzen.

Daarnaast staan er op wedstrijddagen en bepaalde trainingsdagen grote watertappunten klaar op de bar. Het water wordt 'verrijkt' met munt, citroen, basilicum oid. Ook dit dorstlessend water kan gratis genuttigd worden

Het bestuur van HBS

 

1-6-2018
Gezocht: ballenjongens en -meisjes voor thuiswedstrijden H1 en D1
 
Altijd al de wedstrijdspanning van heel dichtbij willen meemaken? Dan is dit nu je kans om ballenjongen of -meisje te worden bij de wedstrijden van Dames en Heren 1. Heren 1 speelt dit seizoen in de Promotieklasse en Dames 1 in de Overgangsklasse en zijn daarom beide verplicht om met ballenmeisjes en - jongens te spelen.  
Zowel Dames als Heren 1 spelen ongeveer 10 keer thuis, gemiddeld sta je 3 tot 5 keer per seizoen opgesteld bij een wedstrijd.  HBS zoekt meisjes en jongens in de categorie 2e jaars D en eerste en 2e jaars C-jeugd. 
Het tenue - jas en/of sweater - wordt verzorgd door de club en na afloop van de wedstrijd krijgen jullie wat te drinken en te eten.  Aan het eind van het seizoen verzorgen Dames en Heren 1 een clinic voor alle ballenjongens en -meiden.
Wil je je aanmelden of meer informatie krijgen, mail dan naar:
voor Dames1 , onder vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer naar:
Natascha Stui,  [email protected]voor Heren1 , onder vermelding van naam, emailadres en telefoonnummer naar:Paul Bosch,  [email protected]
Na  je mail ontvang je alle informatie. De eerste wedstrijd van Heren 1 en Dames 1 beginnen al op  zondag 9 september , dus wacht niet te lang! Ook willen we nog even oefenen bij de oefenwedstrijden van beide teams begin september.


De coördinatoren voor de ballenmeisjes en - jongens
 
Statistieken
vrijdag 22 juni 2018
Aantal leden (info) 1472
Nu online 204
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 75,0%
Vandaag jarig
Guusje Aalberse
Boris Duijvestijn
Ralf Lippes
Frederique van Marrelo
Bent Passier
Mededelingen
Clubcompetitie
1 D02 22 63 + 70
2 H2 22 56 + 56
3 DJ 1 20 47 + 39
4 MD4 19 42 + 45
5 HD 20 44 + 45
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors