header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Hans Evers benoemd tot Lid van Verdienste MHCHBS

Nieuws afbeelding 29-6-2022

Hans Evers is zaterdagochtend 25 juni thuis verrast door onze voorzitter Rob Litjens, penningmeester Piet van Stijn en voorzitter van de Sponsorcommissie Marcel Figee. Hans is daarbij benoemd tot lid van verdienste van onze club. HBS is een deel van Hans en Hans is een deel van HBS.

Een bescheiden greep uit zijn waardevolle bijdragen als HBS’er.

Lid sinds 1987 en nog steeds staat hij als supporter wekelijks langs de lijn bij uit- en thuiswedstrijden. Vanuit zijn rol in de technische commissie heeft hij het zaalhockey bij HBS weer op de kaart gezet, trainers geworven en aangesteld. Ook is hij onderdeel geweest van de kascommissie. 

Vanaf 2008 heeft hij als lid en voorzitter van de sponsorcommissie heel wat inkomsten voor HBS gegenereerd en door zijn warme, integere persoonlijkheid vele fijne relaties opgebouwd. Hij heeft onze club altijd positief op de kaart gezet en velen een luisterend oor geboden. Op Hans kun je rekenen………….als er iets nodig is wat gedaan moet worden, dan staat hij klaar en regelt het! 

Hans, een penning is maar een penning en woorden zijn maar woorden………….Toch willen we langs deze weg laten weten dat we je bijzonder dankbaar zijn voor wie je bent en wat je voor HBS hebt betekend en nog steeds betekent! We spreken vast namens velen van onze mooie club.

Bestuur MHCHBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram