header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd (Algemeen)

BLOG TECHNISCHE ZAKEN JEUGD (van Jorge Nolte)

Nieuws afbeelding 25-11-2021

We zitten al weer in de laatste veldhockey week! De eerste seizoenshelft is snel gegaan en hoe fijn is het dat we tot het einde hebben kunnen hockeyen. Het gevoel is wel een beetje dat het geen week langer meer had moeten duren. De afgelopen twee weken zijn de trainingsgroepen klein en afgelopen zaterdag hebben er ook enorm veel kinderen ingevallen in andere teams. Helaas zitten er veel kinderen in quarantaine of zijn positief getest. Voor iedereen heel veel beterschap en sterkte.

 

Als het goed is gaan we de zaal in met zijn allen. Er is met man en macht gewerkt om iedereen genoeg te laten trainen en dat is fantastisch gelukt. Grote complimenten voor de hele zaalcommissie. Pepijn heeft als zaal TCO een mooi trainingsschema gemaakt en Phillip als andere zaal TCO een inspirerende coachavond gehouden. Hopelijk kan de zaal doorgaan en is niet alles voor niets geweest. Het is echter wachten welke maatregelen er zullen gaan komen en of die van invloed zijn op binnensporten.

 

Vanaf vrijdag 4 februari zullen we in ieder geval weer buiten gaan trainen. Voor de jongste jeugd wordt er in januari nog wel wat getraind, aangezien zij niet de zaal ingaan. De communicatie hierover gebeurt door de lijnmanagers.

 

Afgelopen zaterdag waren er weer een hoop spannende wedstrijden. Complimenten ook hoe weinig ouders er zijn komen kijken. Een aantal ouders besloot toch vanaf het terras de wedstrijden te volgen, maar het bleef gelukkig relatief rustig en binnen de richtlijnen. Om 0830 begon er al een echte kraker tussen JD2 en Bloemendaal JD3. De wedstrijd ging alle kanten op, maar na een zware strijd kon iedereen genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel. De poule van MC5 is misschien wel de spannendste van iedereen. De meiden wisten met 1-0 van Castricum te winnen en zo kunnen er nog 5 teams 1eworden. 5 teams staan binnen 1 punt van elkaar! JB1 zorgde bijna voor een sensatie tegen Push. Van de koploper werden bijna punten afgesnoept. Helaas trokken ze met een echte korfbaluitslag aan het verkeerde eind en werd er met 6-5 verloren.

 

Deze week worden er allemaal evaluatiegesprekken met de coaches gehouden. De coaches en ook de trainers hebben onafhankelijk van elkaar formulieren ingevuld en in gesprekken worden deze toegelicht. Deze formulieren zullen we gaan gebruiken voor het meetrainen dat na de voorjaarsvakantie zal starten.

 

Bij deze wil ik iedereen een fijne winterstop wensen en hopelijk veel plezier in de zaal.

 

Blijf gezond en tot in het nieuwe jaar

 

 

 

Jorge Nolte

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren


Facebook

Instagram