header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Rabobank Haarlem-IJmond reikt HBS cheque uit

Nieuws afbeelding 18-12-2020

HBS voelt zich vereerd een cheque ter waarde van €1.000 te mogen ontvangen van het Rabo Samenfonds. De Rabobank geeft jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij en ledenraadslid Roger Bekius besloot zijn vrije besteedbare budget aan HBS te geven. 

 

Roger Bekius draagt HBS een warm hart toe: hij heeft er meer dan 30 jaar gehockeyd, zijn echtgenote Leonie Joosten was voorzitter van HBS en beide dochters speelden in Dames 1. Een echte HBS-familie. Roger Bekius: "Een vereniging als HBS verbindt mensen door alle lagen en leeftijden van de bevolking en draagt hiermee bij aan een sterkere lokale samenleving. Het samen kunnen sporten ten tijde van corona is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor de jeugd. Vanuit de Rabobank en als HBS-er draag ik graag mijn steentje bij aan het sporten van de jeugd. 

 

HBS is vanzelfsprekend erg blij met het mooie bedrag. Door de coronamaatregelen vindt er dit jaar geen zaalhockey plaats. Dat is niet alleen jammer voor de kinderen, ook verliest de club een belangrijke bijdrage aan de exploitatie. Penningmeester Piet van Stijn: "Wij hebben alternatieve jeugdclinics georganiseerd met de professionele staf die normaal topteams H1 en D1 trainen. De bijdrage van de ouders was niet volledig kostendekkend. Daar zullen we het bedrag voor inzetten. Dankzij de gift kan de jeugd sporten in de verlengde winterstop en helpen we meteen onze trouwe zzp-ers een beetje door de ook voor hen moeilijke tijden.”

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram