header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Jongste Jeugd weeknieuws (10): lentecompetitie aandachtspunten

Nieuws afbeelding 6-3-2009
Beste JJ-spelers/ouders, vanaf zaterdag 7 maart begint de lentecompetitie. 7 Wedstrijden in totaal. Let op de laatste 3 wedstrijden vwb de speeldata. Zie het lenteschema (vorige JJ weeknieuws gepubliceerd).
 
Graag nog de aandacht voor de volgende zaken.
  • Wegens de grote aantallen teams zal er af en toe een wedstrijd op GRAS moeten worden gespeeld. Door de E- en 8D-teams.
  • Voor de E- en 8D- teams worden 2 trainingen per week aangeboden. Graag hier ook aan meedoen.
  • De F-teams spelen 2*20 min.
  • Let op de bardienst. Op deze site ('bardienst') staat de indeling. Via de manager vindt de communicatie plaats tussen de bardienstindeling en de teams. Graag hier ook gehoor aan geven.
  • Zorg dat je team op tijd aanwezig is. Zo'n 30 min. voor aanvang van de wedstrijd. Dan is er alle tijd voor tech/tact bespreking, warming up en het OP TIJD beginnen van de wedstrijden. Bedenk dat de velden volledig vol zijn gepland gedurende de gehele dag (9-17.30u).
  • Veldregels. Tijdens de wedstrijden graag IEDEREEN behalve de coach en spelleider ACHTER de hekken. Beperk je verbale ondersteuning tot het aanmoedigen van je team. Techn/tact tips zijn alleen voor de coach. Zo blijft het overzichtelijk, zeker voor de spelers. Nodig de tegenstander uit voor een glaasje limo na de wedstrijd in het clubhuis. De spelleider moet zodanig het spel sturen dat beide teams een leuke wedstrijd hebben; uitslagen met meer dan zeg 5 doelpunten verschil impliceert dat dit niet voldoende is gebeurd. Zie de link 'Jongste Jeugd handboek' onder 'mededelingen' voor meer informatie.(http://www.mhchbs.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=988&Volledig=1

Rest ons alleen nog de lentetemperatuur te verwelkomen en iedereen veel hockeyplezier te wensen.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram