header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Parkeerkaart Kennemerduinen 2009 - 2010

1-3-2009

Alle kaarten die in maart 2008 zijn verkregen, verliezen hun geldigheid op 20 maart 2009. Kaarten uit eerdere jaren zijn onbruikbaar.

Voor de huidige kaarthouders (sinds maart 2008) geldt:
Als men de kaart niet wil verlengen: kaart inleveren binnen drie maanden na afloop van de geldigheid in een envelop met naam, adres en mededeling: niet verlengen. De in 2008 betaalde borg wordt dan z.s.m. teruggestort. Na afloop van genoemde termijn van drie maanden vervalt de borg. Deze moet en zal dan aan PWN worden afgedragen.

Verlengen
Als men de kaart wel wil verlengen: euro 31,- storten op girorekening 285728 t.n.v. Penningmeester MHCHBS en kaart inleveren in een envelop met naam, adres met de mededeling: graag verlengen.

Kaarten kunnen en zullen pas worden verlengd zodra kaart én betaling is ontvangen. Zodra verlenging heeft plaatsgevonden ontvangt men per post de verlengde kaart retour. Deze is dan geldig tot 21 maart 2010.

Inleveradres: bij voorkeur: Jules Loyson Verspronckweg 6 (2023 BL) Haarlem, maar ook mogelijk in een groene brievenbus in het clubgebouw (bij binnenkomst meteen rechts op het kastje) Als je de brievenbus niet kunt vinden: PETER vragen.

Voor nieuwe kaarthouders ( tot 1 april 2009 te bestellen):
euro 31,- en euro 10,- in verband met de borg, dus in totaal euro 41,- storten op girorekening 285728 t.n.v. Penningmeester MHCHBS. De kaarten zullen geldig zijn tot 21 maart 2010.
Bij niet verlengen wordt de borg na inlevering van de kaart teruggestort (zie boven). Bij verlenging van de kaart wordt de betaalde borg opnieuw aangemerkt als borg.

Vragen? Mail: [email protected]

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram