header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

PARKEERJAARKAART KENNEMERDUINEN 2009-2010

30-1-2009

Voor de huidige kaarthouders geldt:

Als men de kaart niet wil verlengen: kaart, geldig tot 20 maart 2009, inleveren binnen drie maanden na afloop van de geldigheid in een envelop met naam, adres en mededeling: niet verlengen. De borg wordt dan z.s.m. teruggestort. Na afloop van genoemde termijn van drie maanden vervalt de borg. Deze moet en zal dan aan PWN worden betaald.

Als men de kaart wel wil verlengen: Euro 31,- storten op girorekening 285728 tnv penningmeester MHC HBS en kaart inleveren uiterlijk 19 februari 2009, in een envelop met naam, adres en mededeling: graag verlengen.

In het weekend voor de start competitie (21/22 februari) zullen de kaarten retour worden gezonden aan dan wel afgeleverd bij de betreffende kaarthouders.

Inleveradres: aparte brievenbus in clubhuis HBS maar bij voorkeur Verspronckweg 6 (2023 BL) te Haarlem. De brievenbus staat bij binnenkomst in het clubhuis meteen rechts op het kastje: als je hem niet kunt vinden, wend je tot Peter.

Als bij gewenste verlenging de kaart niet uiterlijk 19 februari 2009 is ingeleverd en/of er is niet voor die datum betaald, dan kan/wordt de kaart op 20 februari a.s. niet (worden) verlengd. Verlenging zal dan na inlevering/betaling op een later moment plaats vinden. Dit zal tot vertraging en tot ongemak leiden, gelet op de start van de tweede helft van het seizoen.

De kaart blijft na verlenging geldig tot en met 19 maart 2010

Voor nieuwe kaarthouders geldt:

Zij moeten Euro 31,- plus Euro 10,- borg, in totaal dus Euro 41,- overmaken op genoemde girorekening ovv adres en lidnummer van HBS. De nieuwe kaart gaat in op 20 maart 2009 en eindigt op 19 maart 2010.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram