header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

DERBY 1 – HBS dames 1 3-3

10-11-2008

Tegen wie???? Derby! Oh, waar ligt dat? Zwijndrecht!!

Hockeyclub Derby is in 1998 ontstaan door de fusie tussen Oude Maas in Zwijndrecht en AMHC '65 uit Hendrik Ido Ambacht. De club heeft drie kunstgrasvelden en ongeveer 800 leden. In het seizoen 2008/2009 komt Dames 1 uit in de 1e Klasse (gepromoveerd) van de KNHB- competitie en Heren 1 in de 3e Klasse.

Zo weet u dat ook weer!

Wedstrijden tegen een promovendus heeft altijd wat speciaals. En zeker als ze een plekje onder jou staan. Zij hebben niks te verliezen, alleen maar te winnen, wij willen laten zien dat wij beter zijn en dat ze niet moeten gaan denken dat ze nog een jaar in de eerste klasse mogen blijven ( dat alleen al vanwege het aantal kilometers!). Een lastig verhaal dus!

De eerste helft starten wij flitsend de ene kans na de andere werd gecreëerd. Na 10 minuten was het Winnie die de verdiende 0-1 maakte. Nu was het een kwestie van door drukken. Derby dacht daar anders over en zag kans om nog voor rust op 1-1 te komen. Derby kreeg weer geloof en bij HBS kwam het ongeloof. De rust !

Aangezien we soms nog wat problemen hebben om de tweede helft ook goed te spelen, werd er nadrukkelijk gezegd dat we dat vandaag toch echt wel moesten doen! Anders was de lange reis terug nog langer…Op één of andere manier lukte het ons weer niet! Het werd allemaal een beetje onrustig en gehaast. Derby profiteerde daarvan en maakte een mooie

2-1. Tegen het einde van de wedstrijd kregen we een strafcorner die hard werd ingeslagen helaas stond de lijnstop in de weg. Wat restte was een strafbal, die Danielle feilloos in pushte. De stand was weer gelijk dus de jacht naar de winnende!

Het spelbeeld bleef het zelfde, en de scheidsrechters waren het niet met elkaar eens, de ene wees de ene kant op en de andere de andere kant. Erg verwarrend en vervellend. Derby rook haar kans en maakte 3-2`. Weer een achterstand! Vlak voor tijd kregen we weer een strafcorner, met behulp van de keepster maakte Danielle er 3-3 van. Dit was ook de eindstand.

Gekeken naar het wedstrijdbeeld is een punt mooi, twee keer terug komen van een achterstand. Maar er had veel meer in gezeten!

Zondag weer thuis. Dus kom kijken 12.45 uur en zie met eigen ogen wie er met de punten vandoor gaan, Houdt Braef Stand of Houdt Dapper stand!!

Heren 1 gefeliciteerd met jullie eerste overwinning!! De gepimpte kleedkamer heeft jullie geluk gebracht!!

Dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram