header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Ballenjongens en -meisjes gezocht

25-8-2022

Hoi spelers van de D en C,

 

Altijd al de wedstrijdspanning van heel dichtbij willen meemaken? Pak dan je kans om ballenmeisje of -jongen te worden bij de wedstrijden van Dames 1 of Heren 1.

 

In weer en wind zorgen de ballenmeisjes en -jongens dat de wedstrijden in hoog tempo doorgespeeld kunnen worden. Het is heel belangrijk dat je de spelregels goed kent, tegen de druk kunt van de spanning in de wedstrijd en alert blijft, want op spannende momenten kunnen ze zelfs de wedstrijd maken door de bal snel klaar te leggen voor een handige pass waardoor het winnende doelpunt gescoord kan worden! 

 

Als ballenmeisje of -jongen kom je ongeveer 6 keer per seizoen aan de beurt tijdens een thuiswedstrijd van onze Dames of Heren 1.

 

De ballenkids hebben bij zowel de Dames als de Heren een coördinator. Deze coördinator zorgt ervoor dat de aanmeldingen goed verlopen, de communicatie met de ouders en de kids soepel gaat en regelt de planning, zodat je precies weet wanneer het jouw beurt is langs de lijn. 

 

Wil je je aanmelden als ballenjongen of ballenmeisje? Wil je meer informatie krijgen, mail dan naar de coördinator van de ballenmeisjes van Dames 1:

 

Natascha Stui: [email protected]

 

Na je mail ontvang je alle benodigde  informatie. 

 

Let op:

 

Wàs je al ballenmeisjes of -jongen, meld je dan aub nog even aan. De huidige app groep bestaat niet meer. We hebben lang niet langs de lijn kunnen staan en ervaren ballenkids zijn enorm welkom zodat zij de nieuwe kids kunnen helpen.

 

Aan het einde van het seizoen krijg je, als bedankje,  een toffe clinic van Dames of Heren 1, altijd een feest!

 

Er zijn 2 teams van 6 kinderen nodig, zowel bij de Dames als bij de Heren. 

Wacht niet te lang met aanmelden, het seizoen staat op het punt om weer te beginnen!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram