header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Laatste blog seizoen 2021-2022 (Jorge Nolte)

Nieuws afbeelding 8-7-2022

Het hockeyseizoen zit erop. De sticks mogen weer in het vet gezet worden en het is even tijd voor andere dingen. Tijd voor een korte terugblik op dit seizoen. Waar Corona de 1e seizoenshelft de overhand had, is het toch fantastisch dat we een heel jaar hebben mogen hockeyen. De eerste helft van het seizoen met de ouders nog op gepaste afstand en de tweede helft weer als vanouds met een volle bak op de zaterdagen. Het gekke is dat ik nu twee jaar TD op HBS ben, maar door al het corona gedoe, voelde de 2e seizoenshelft als een soort nieuwe start. Eindelijk konden wij als familieclub weer echt gaan leven en leerde ik naast kinderen, trainers en coaches ook ouders kennen. Aan het einde van het seizoen is er dan ook weer ouderwets een kampioenen huldiging. MA1, MB1, MB2, MB4, MD5, JB1, JB2, JD2, JD4 en JD6 werden afgelopen nog even extra in het zonnetje gezet. Super goed gedaan allemaal! JB1 behaalde naast het kampioenschap ook een hele knappe 2e plek op het landskampioenschap voor de super B. In een bloedstollende finale werd er uiteindelijk via shoot-outs verloren van HDM. Ook kon er weer een jongste jeugd dag georganiseerd worden en een familietoernooi. Allemaal evenementen, zodat we zien dat onze club weer leeft als vanouds.

 

Mooi nieuws was er ook nog te melden vanaf de velden van Xenios waar Seb van der Putt, Eliane Plesman en Mila Nieuwenhuizen geselecteerd zijn voor het Noord-Hollands. Gefeliciteerd Seb, Eliane en Mila!

 

Vorige maand zijn de teamindelingen voor het volgende seizoen bekend gemaakt. Ik denk dat er een mooie indeling staat waarbij iedereen op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd. Zoals elk jaar moeten er soms moeilijke keuzes gemaakt worden en is het onmogelijk iedereen tevreden te stellen. Eind juni heeft de technische staf gesprekken gevoerd met enkele kinderen of ouders die vragen hadden over de indeling. In vrijwel alle gevallen was er gelukkig begrip voor de keuzes die wij hebben gemaakt. Wat daarnaast mooi is om te zien is dat we een aantal kinderen flink omhoog hebben kunnen schuiven!

 

Graag wil ik alle vrijwilligers bedanken die hun hele ziel en zaligheid erin gelegd hebben dit jaar als coach, manager, commissielid, scheidsrechter of hulp achter de bar. Zonder jullie kunnen we als club niet bestaan. Dus namens de hele technische staf dank voor alles dit jaar.

 

Ik ben nog druk in de weer met het trainingsschema die volgende week online zal komen.

 

Ik wens iedereen alvast een hele fijne zomervakantie en tot in augustus.

 

Jorge Nolte

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram