header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Definitieve teamsamenstelling jeugd seizoen 2022-2023

19-6-2022

Beste spelers, ouders/verzorgers,

Op het besloten gedeelte van onze website zijn de definitieve teamsamenstelling van alle jeugdteams seizoen 2022-2023 gepubliceerd.

 

Selectieprocedure
Ook dit jaar was het weer een uitdagende en soms ingewikkelde puzzel om de teams samen te stellen. Met grote zorgvuldigheid hebben we als Technische Staf alle jeugdspelers afgelopen seizoen gevolgd, langs de velden en in overleg met coaches en trainers. De laatste weken, met de indelingstrainingen, hebben ook veel inzicht gegeven.
Bij het uiteindelijk plaatsen van de spelers hebben we gekeken naar techniek, tactiek, fysiek, sociaal-emotionele ontwikkeling, motivatie en coachbaarheid. Soms moesten we lastige keuzes maken. In een aantal gevallen hebben we bijvoorbeeld de voorkeur gegeven aan een eerstejaars boven een tweedejaars. We beseffen dat daardoor sommige spelers teleurgesteld zullen zijn. Dat vinden we oprecht vervelend, maar het is onvermijdelijk.

Vragen over de indeling
Heb je een vraag over de indeling, stel die dan uiterlijk 22 juni 18.00 uur via dit Google-formulier: Vragenformulier. Alle vragen beantwoorden we persoonlijk op zaterdag 25 juni tussen 10.30 tot 12.30 uur tijdens het vragenuurtje op de club met de technische staf. Hiervoor krijg je een uitnodiging met een tijdslot.
Vragen die na deze deadlines of langs een andere weg dan het Google-formulier binnenkomen, nemen we niet in behandeling.

Coaches en managers gezocht voor volgend seizoen
Heb je interesse om komend seizoen een bijdrage te leveren als coach of manager van het team van je zoon of dochter? Geef dat dan uiterlijk 26 juni 18:00 uur door via dit Google-formulier: Coaches en Managers. Uiteindelijk bepaalt de Technische Staf in overleg met de Jeugdcommissie wie de teams gaan begeleiden.

*In het besloten gedeelte van de website is een rolbeschrijving voor de coaches en managers opgenomen.

Belangrijke data voor komende week op een rij:

22 juni 18:00 uur – Deadline voor het invullen vragenformulier (google forms) betreffende de definitieve indeling.

26 juni 18:00 uur – Deadline voor het aanmelden teamondersteuning seizoen 2022-2023 (google forms) alle jeugdteams. Begeleiding voor de F-teams van volgend seizoen is al uitgevraagd en hoeft dus niet via dit formulier opgegeven te worden.

 

Alvast voor in de agenda: start trainingen en wedstrijden seizoen 2022-2023

15 juli – publicatie trainingstijden voor seizoen 2022-2023

11 augustus – start trainingen en voorbereiding A1 en B1 teams

18 augustus – start trainingen en voorbereiding C1 teams

22 augustus – start trainingen en voorbereiding D1 teams en opleidingsteams (B2, C2, D2 en D3)

27 augustus – KICK-OFF voor alle teams

29 augustus – start trainingen en voorbereiding overige teams

3 september – oefenwedstrijden alle teams en start competitie A1 en B1 teams

10 september – start competitie alle teams

 

Met sportieve groet,

 

 

Jorge Nolte
Technisch directeur

*de teamindeling is terug te vinden in het besloten gedeelte van de website. Ga hiervoor naar mhchbs.nl en klik rechtsboven op leden inlog. Log in met je lidnummer, deze is terug te vinden op de factuur voor de contributie.

Na het inloggen ga je bovenaan de pagina naar "club” en vervolgens naar "documenten”. Onder het kopje "ledeninfo” vind je een document met de teamindelingen voor de jeugd seizoen 2022-2023.

*ook is in het besloten gedeelte van de website de rolbeschrijving voor de coaches en managers opgenomen, ook onder ledeninfo.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram