header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Play outs data Dames1

Nieuws afbeelding 30-5-2022
Hoii lieve HBS'ers,

Wij, dames1, hebben jullie nodig!! Na een lang seizoen hard strijden tegen degradatie hebben wij met de 10e plek playouts bereikt. Komende week zullen wij in 2/3 wedstrijden voor de laatste keer alles geven om ook volgend jaar uit te komen in de promotieklasse! 

Wij willen graag IEDEREEN van de club oproepen om ons te komen aanmoedigen!! Onze tegenstander is Alliance, lekker dichtbij om te komen kijken;). De eerste wedstrijden spelen wij donderdag uit om 20:30. Wij willen daar de eerste impressie achterlaten, laten zien wat wij kunnen en waar HBS voor staat! Daarna spelen wij op zaterdag 4 juni om 12:30 thuis! Neem je kinderen, ouders, opa/oma, vriendjes/vriendinnetjes en teamgenoten mee om te komen kijken!! Zoek thuis al je toeters, bellen en HBS attributen om ons zo hard mogelijk naar de overwinning te juichen!! Maar ook om er een gezellige dag met elkaar van te maken op onze club!!

Nogmaals de data van alle wedstrijden zijn:
- 2 juni, uit op Alliance om 20:30
- 4 juni, THUIS om 12:30 
- Eventueel 6 juni uit op Alliance om 12:30

Wij willen jullie vragen om samen met ons uit te stralen wat voor gezellige hechte club HBS is!! Dat wij trots zijn op de club en elkaar supporten!! De weersvoorspelling nu zijn goed voor een middag hockey, gezelligheid en een lekker drankje van de bar bij Theo!

Laten wij er met z'n ALLEN een leuke middag van maken!!

Wij hopen jullie beide wedstrijden te zien en te horen!! 

Xxx HBSdames1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram