header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

GEZOCHT: Ouders die willen hockeyen

Nieuws afbeelding 18-5-2022 Lieve papa's en mama's,
HBS zoekt aanvulling van de Seniorenteams. Zou jij (weer) willen hockeyen?
We zoeken senioren in alle "soorten en maten", dus alle leeftijden en alle niveaus hockey, zowel bij de heren als dames. Kom het vooral een keer proberen als je twijfelt of weer even in moet komen.
Senioren hockey gaat vooral om de gezelligheid met je team. Uiteraard wordt er fanatiek gehockeyd tijdens de wedstrijd, maar we zijn allemaal geen 18 meer en dat begrijpen we van elkaar.
De Senioren spelen op zondag en ik hoor je denken, dan ben ik mijn halve zondag kwijt! Daar hebben we een oplossing voor middels het Duo-Lidmaatschap. Dan speel je om de week. Wie weet, ken je nog een moeder of een vader die hier ook wel oren naar heeft dan vormen jullie samen een duo. Heb je niemand, dan kunnen wij kijken of er iemand anders zich ook heeft aangemeld voor een duo-lidmaatschap.
Sowieso zullen we je gaan helpen met het vinden van het team dat het beste bij jouw niveau en wensen past.
Heb je nog nooit gehockeyd en ben je door het spel van je zoon/dochter eigenlijk best wel enthousiast, dan kan je je aansluiten bij de Trimmers op maandagvond of woensdagochtend. Dat is een uitstekende manier om de beginsels te leren en te ervaren of deze sport iets voor je is. Daarna kan je je dan aansluiten bij een Seniorenteam.
Heb je interesse of heb je extra vragen, dan kan je een mail sturen aan [email protected] tav Pim van der Wal. Hij is verantwoordelijk voor de Seniorenteams bij HBS en komt dan zsm bij je terug.
Namens Pim en de rest van het Bestuur,
Een zonnige dag en hopelijk tot snel op het veld!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram