header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Hockeykamp in de meivakantie op HBS!

Nieuws afbeelding 21-4-2022
Deze mei- en zomervakantie kan jij weer deelnemen aan de leukste clinicdagen en hockeykampen van Nederland op HBS Bloemendaal.

Plezier en ontwikkeling staan centraal. Jij gaat waanzinnige dagen hebben vol met plezier en uitdaging. Je zal merken dat je tijdens de clinicdagen en/of het
kamp snel een betere hockeyer wordt. Een masterclass van een topspeler zal hier een bijdrage aan leveren. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij?

Data en informatie
- 2 t/m 5 mei 2022 clinicdagen in de meivakantie
- 18 t/m 22 juli 2022 in de zomervakantie
- 15 t/m 19 augustus 2022 in de zomervakantie
De clinicdagen en kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem. Je slaapt dus lekker thuis.

Inclusief:
o Heerlijke en gezonde lunch, limonade, fruit en tussendoortjes
o The Indian Maharadja hockeystick
o Meet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler
o Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal
opgeleide hockeytrainers
o Je persoonlijke hockeycertificaat

Gratis stick bij hockeykamp van drie dagen of langer
Op hockeykamp en een nieuwe hockeystick? Dat klinkt toch waanzinnig! Bij elk hockeykamp van drie dagen of langer krijg jij een The Indian Maharadja hockeystick cadeau. Dit geldt ook voor de deelname van drie of meer clinicdagen. Je kan zelf je maat doorgeven op het aanmeldformulier en wij zorgen dat de stick wordt uitgedeeld tijdens het kamp. Bekijk de voorwaarden hier.

Clinicdagen in de meivakantie
Tijdens deze hockeyclinics wordt er iedere dag en ander thema behandeld. Zo kan je mee doen aan de clinic scoren, duels, advanced skills en/of 3D-technieken. Je kan je per dag aanmelden of in een keer alle vier de dagen boeken. Je traint in groepen van +- 8 kinderen op je eigen niveau en er komt een masterclass van een (jong-) oranje speler. Ook is er een clinic voor de keepers. 

Hockey- of Tophockeykamp in de zomervakantie?
Het Original Hockeykamp is voor kinderen van 6-14 jaar en het Tophockeykamp voor kinderen van 8- 16 jaar. Tijdens het Original Hockeykamp ga je 75% van de tijd hockeyen en doe je de resterende tijd andere sporten en spellen en zal je gebruik maken van het luchtkussen of knotshockeyboarding. Tijdens het kamp krijg je één masterclass van een topspeler. Tijdens het Tophockeykamp ga je de gehele dag hockeyen en krijg je iedere dan een masterclass, clinic of analyse. Wij maken de groepsindeling op basis van leeftijd en niveau. Ook kan je op het aanmeldformulier aangeven bij wie je in de groep wilt. Bij het maken van de groepsindeling zullen wij jullie samen indelen. Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp. Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

Doneer voor Right To Play 
Nationale Sportkampen is in samenwerking met Indian Maharadja een samenwerking aan gegaan met Right To Play. Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van sport en spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Bij aanmelding voor een kamp kan jij €10,00 doneren. Als dank krijg jij een super mooie The Indian Maharadja gymbag. Kijk hier voor meer informatie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram