header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

MET SPOED GEZOCHT: Bestuurslid Senioren (breedte)

Nieuws afbeelding 17-3-2022

Sinds begin dit jaar neemt Nini Feringa als ad interim deze functie waar. Dit doet ze naast haar functie als Bestuurslid Tophockey. Dat wordt qua tijdsbeslag haar nu teveel en we zitten dan ook echt te springen om hulp. Wie van de Senioren komt ons en de club helpen?


Wat wordt er van je verwacht als bestuurslid Breedtehockey senioren?

· Eindverantwoordelijk voor hockeybeleid senioren breedte

HBS heeft een bloeiende senioren breedte afdeling van circa 370 leden. Je bent verantwoordelijk voor alle niet selectieteams in de leeftijd van 18 tot 80 jaar (jong senioren-, senioren-, veteranenteams en trimhockeyers. Je draagt zorg voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van de visie en het beleid, waarbij je in staat bent relevante verenigingsdoelstellingen te realiseren.

Bij HBS hangt het senioren breedtehockeybeleid nauw samen met het top- en breedtehockey-beleid senioren & jeugd. Een belangrijk aandachtspunt is om zoveel mogelijk eigen jeugdspelers door te laten stromen naar de senioren teams.

·Eindverantwoordelijk voor hockeybudget senioren breedte

Je maakt ieder seizoen een begroting breedtehockey senioren conform de gemaakte budgetafspraken binnen de algemene HBS begroting en je bent eindverantwoordelijk voor het beheren ervan. In dat kader zorg je ook voor het afwikkelen van de declaraties en facturen.

·Aansturen en samenwerken

Je bent lid van het bestuur van mhc HBS. Je hebt als directaanspreekpunt de voorzitter van het bestuur en je legt verantwoording af aan het voltallige bestuur en aan de Algemene Leden Vergadering. Er is in principe één keer per maand een vergadering met het bestuur en twee keer per jaar een Algemene Ledenvergadering.

Je werkt verder nauw samen met het bestuurslid tophockey senioren en met de onder jouw verantwoordelijkheid vallende commissies, zoals Dames en Heren Elftalcommissie (DEC, HEC), Commissie Zomeravondcompetitie en de trimmers. Om de doorstroming van de jeugd naar de senioren te ondersteunen werk je ook samen met de technisch directeur Jeugd en de lijncoördinatoren van de A-jeugd.

Je draagt in nauwe samenwerking met het bestuurslid Technische Zaken Jeugd verantwoordelijkheid voor het aanstellen, evalueren en verder ontwikkelen van trainers.


 ·Eindverantwoordelijk voor samenstellen breedteteams senioren

In samenwerking met de DEC en HEC verzorg je de teamsamenstelling van alle niet selectieteams. En levert een bijdrage aan het samenstellen van het trainingsschema.

 

·Onderhouden contact met KNHB

Dit contact omvat onder andere het inleveren van de officiële spelerslijsten, registratie en afhandelen gele en rode kaarten. Binnen HBS wordt hierover ook afgestemd met het wedstrijdsecretariaat senioren.

 

·Je beschikt over de volgende eigenschappen/competenties en ervaring

  • Ondersteunt het beleid en de visie van onze vereniging en voert deze uit
  • Affiniteit met trim-, senioren en veteranensport, in het bijzonder hockey
  • Ervaring in sport, bij voorkeur hockey
  • Energiek & enthousiast
  • Flexibel, stressbestendig en durft beslissingen te nemen
  • Drukt je mondeling en schriftelijk helder uit
  • Financieel inzicht i.v.m. budget verantwoordelijkheid
  • Bestuurlijke ervaring is een pré
  • Beschikbaarheid van gemiddeld 6-10 uur per week (is afhankelijk van de verenigingssituatie en de periode van het jaar)

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram