header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

BELANGRIJK: Opzeggen vóór 1 mei a.s.

Nieuws afbeelding 3-3-2022

Ga je HBS verlaten? Wat jammer! Hieronder staat beschreven hoe je dit het beste en het snelste kan aanpakken. TIP: Zoek alvast je leden inlogcode op want die heb je nodig!

•  HBS stelt in mei de teams voor het volgende seizoen al vast.

• HBS is verplicht het aantal teams begin juni door te geven aan de KNHB.

• HBS wil graag tijdig weten hoeveel (betaalde) coaches en trainers voor de jeugdteams nodig zijn voor het volgende seizoen.

• HBS maakt in juni de begroting en bepaalt de budgetten voor het nieuwe seizoen

• HBS organiseert in juni al voor de Jongste Jeugd en de ABCD trainingen en oefenwedstrijden waarmee de nieuwe teams elkaar alvast leren kennen.

 

Hoe zeg je dan op?

We vinden het jammer als je gaat opzeggen, maar de makkelijkste, snelste en enige manier is door in te loggen (bij ledeninlog in het hoofdmenu rechtsboven aan deze website (met uw lidmaatschapsnummer en wachtwoord).

In met menu van 'Mijn Lisa' vindt je na het klikken op het hoofdmenu-item 'Club', aan de rechterkant het opzegformulier. Vul alles in (ook de reden van opzeggen) en verzend vervolgens het formulier.

Je opzegging wordt verwerkt en je ontvangt van ons een bevestigingsmail op het door jou opgegeven mailadres. Zorg dus dat we het juiste mailadres hebben. Bewaar de bevestigingsmail om later misverstanden te voorkomen. Dit is ook het bewijs dat je op de juiste manier hebt opgezegd.


Heb je geen bevestiging ontvangen, dan heeft de opzegging ons niet bereikt. Jouw opzegging is dan ook niet verwerkt in de HBS-administratie! Zeg dan nogmaals op via de hierboven aangegeven weg.

 

Zeg NOOIT op bij een coach, trainer of manager! Jouw gegevens komen op deze manier niet of onjuist bij de ledenadministratie terecht. Jouw opzegging kan op deze manier niet door ons verwerkt en geaccepteerd worden.

Wat gebeurt er als je ná 1 mei opzegt?

- Junioren of jongste jeugdleden zijn dan de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd, omdat we bij de teamsamenstellingen rekenen op jouw lidmaatschap.

- Voor senioren geldt dat als je later dan 1 mei en voor 1 juli opzegt €60,= administratiekosten in rekening worden gebracht. Seniorenleden die na 1 juli opzeggen, zijn volledige contributie verschuldigd.

Kan je opzeggen onder voorbehoud?

Ja, dat kan, maar alleen als je A-junior bent en je twijfelt of je nog bij HBS kan blijven spelen. Bijvoorbeeld vanwege het behalen van je examen, datum inloten, studiestad of het vinden van een kamer. Zeg altijd op de hiervoor beschreven wijze! En neem daarnaast in bovenstaande gevallen ook vóór 1 mei contact op met de contributie-administratie: [email protected] en zeg op ‘onder voorbehoud’ en geef aan wat de reden is van het opzeggen onder voorbehoud.

Het onder voorbehoud opzeggen eindigt op de datum van je (her)examenuitslag of de inlootdatum. Of er is een specifieke afspraak met de contributie-administratie gemaakt en deze afspraak is schriftelijk/ per mail vastgelegd zodat we precies van elkaar weten hoe de opzegging verloopt.

Wat geef je altijd door [email protected]?

Als je een deel van het seizoen niet voor HBS kan spelen of dat de kans bestaat dat je gaat opzeggen. Neem dan tijdig contact op met [email protected] en overleg de situatie en leg de afspraak schriftelijk (per mail) vast. Het gaat bijvoorbeeld om een geplande (buitenland)stage, een verhuizing, een ernstige blessure of je gaat een selectietraining doen bij een andere club.

Uiteraard hopen we natuurlijk dat zoveel mogelijk leden een leven lang bij HBS blijven hockeyen!

 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram