header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Mededeling HBS Jeugd n.a.v. persconferentie 25 januari

26-1-2022

Beste spelers, begeleiders en ouders,

 

Op de persconferentie van gisteren (25 januari) is bekend gemaakt dat de competitiewedstrijden weer zijn toegestaan! De KNHB heeft haar plannen direct bekend gemaakt en HBS volgt de bond hierin.


Hieronder lees je wat het hervatten van de competities betekent voor onze jeugd tot de voorjaarsvakantie: 

  • Voor de jongste jeugd (F en 6E ) start zaterdag aanstaande de midwintercompetitie conform schema. De aanvangstijden van de thuis- en uit- wedstrijden worden zo spoedig mogelijk op de app zichtbaar. De trainingen zijn ongewijzigd en dus conform schema. 
  • Alle zaalcompetitiewedstrijden worden hervat conform beleid KNHB en volgens reeds bekende schema. Dat betekent dat alle ingeplande wedstrijden gespeeld gaan worden voor de 8E, D, C, B en A.  
  • Let op! de regels m.b.t. invallers zijn vervallen, je kan overal invallers vandaan halen om je team compleet te maken als je veel corona gevallen in je team hebt. We zijn als HBS gecommitteerd aan het KNHB beleid en verwachten derhalve dat alle teams zich ook committeren aan de geplande wedstrijden. 
  • De 8E en D teams blijven door de week trainen in de zaal. Dit conform het schema dat reeds bekend is. 
  • De  ABC-teams volgen door de week het alternatieve trainingsschema. Dit conform schema dat reeds bekend is. Deze teams krijgen dus géén zaaltrainingen aangeboden. 
  • Op de zaterdagen wordt het eerder gecommuniceerde alternatieve programma aangeboden voor de teams die die dag géén zaalwedstrijd hebben. Als je op de zondag in de zaal moet spelen, dan is er zaterdag een programma en ben je dus zowel zaterdag als zondag aan het hockeyen (eventueel team afmelden voor de zaterdag bij wedstrijdsecretariaat jeugd - [email protected]). Het programma wordt z.s.m. via de website bekend gemaakt.

Met sportieve groet,
Bestuur Jeugd

 

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram