header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Competities worden hervat!

Nieuws afbeelding 26-1-2022

Tijdens de persconferentie van 25 januari kondigde het kabinet ook voor de sport versoepelingen van de coronamaatregelen aan. Zo zijn competitiewedstrijden vanaf 26 januari weer toegestaan. Er gelden wel nog enkele restricties.

De nieuwe versoepelingen gelden in principe voor zes weken, maar over drie weken volgt een nieuw weegmoment. De KNHB heeft laten weten per direct de afgebroken zaalhockeycompetities en midwintercompetities veldhockey weer op te starten. De wedstrijden die nog op het programma stonden worden per 26 januari volgens schema gespeeld. Meer informatie over wat dit concreet inhoudt voor jouw team en hoe HBS invulling gaat geven aan de voorwaarden wordt gedeeld via de team-/lijnmanagers en de website.

Horeca open en publiek toegestaan
Onder voorwaarden mag ook de horeca op verenigingen weer open en is publiek weer toegestaan. Hierbij is wel belangrijk dat alle hockeyers, vrijwilligers en het publiek zich goed aan de regels houden:

· Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder bij gebruik van voorzieningen binnen, zoals het clubhuis, de kantine, kleedkamers en toiletten.

· Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit geldt zowel voor sporters als publiek bij trainingen en bij amateurwedstrijden.

· Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar op:

- binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten.

- binnenfaciliteiten op buitensportlocaties, zoals kleedkamers en de sportkantines.

- mondkapjes zijn verplicht voor publiek dat zich door binnensportlocaties verplaatst.

· (Competitie)wedstrijden en trainingen zijn toegestaan, ook na 22.00 uur (publiek mag tot 22.00 uur aanwezig zijn).

· Sportkantines zijn geopend tot uiterlijk 22.00 uur.

· Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.

· Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

· Er is geen beperking in de groepsgrootte bij binnen- of buitensport of sporten in de openbare ruimte.

MHC HBS houdt zich aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM, de KNHB en NOC*NSF. Het coronaprotocol van HBS lees je hier

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram