header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Versoepeling coronaspelregels sport

Nieuws afbeelding 14-1-2022

Vanaf zaterdag 15 januari wordt een aantal coronamaatregelen versoepeld. Dat hebben premier Rutte en minister Kuipers vrijdagavond bekendgemaakt tijdens een persconferentie. In het kort houdt dit in dat iedereen binnen en buiten mag sporten. Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan (zonder publiek). Verder gelden er voorwaarden onder andere voor het dragen van mondkapjes en het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

 

De volgende regels gelden:

· Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan, dus geen competitiewedstrijden.

· Er is geen eindtijd meer voor het sporten.  

· Bij trainingen en wedstrijden is geen publiek aanwezig.

· Sporten in groepsverband is toegestaan.

· 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.

· Sportkantines zijn alleen open voor afhaal.

· Kleedkamers, toiletten en douches mogen open.

· Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder die gebruik wil maken van voorzieningen in het clubhuis. Bijvoorbeeld in de kleedkamers of toiletten. 

· Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar om toegang te krijgen tot binnenfaciliteiten, zoals kleedkamers, toiletten en de sportkantine.

· Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram