header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Coronamaatregelen per 19 december

Nieuws afbeelding 20-12-2021

Het demissionaire kabinet heeft maatregelen aangekondigd voor de sport om het aantal contactmomenten en reisbeperkingen te beperken. De maatregelen zijn geldig vanaf 19 december 2021 tot en met in ieder geval 14 januari 2022.

  • De binnensportlocaties zijn dicht. De zaalcompetitie wordt voorlopig stilgelegd.
  • De buitensportlocaties blijven onder voorwaarden geopend van 5.00 uur tot 17.00 uur. Spelers tot en met 17 jaar mogen buiten sporten in groepsverband, dus voor de jeugdteams gaan de geplande zaal/veldtrainingen gewoon door. Er mogen onderlinge wedstrijden worden gespeeld. Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten sporten alleen toegestaan met maximaal twee personen en op 1,5 meter afstand.
  • De horeca op sportaccommodaties is gesloten. Dit betekent dat de bar is gesloten en ons clubhuis alleen toegankelijk is tussen 5.00 uur en 17.00 uur voor trainer/coaches/vrijwilligers.  Spelers kunnen gebruikmaken van het toilet en de lockers. De kleedkamers zijn gesloten.
  • Het blijft belangrijk dat we de basisregels tegen corona zoveel mogelijk naleven. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief is getest op het coronavirus.

 

 Als er nieuwe informatie is, houden we jullie op de hoogte. 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram