header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Kom jij ook? Hockeykamp op HBS in de herfstvakantie

Nieuws afbeelding 4-10-2021

Hockeykamp o.l.v. topspelers van Heren 1 en Dames 1 HBS met gratis hockeystick!

 

Wat kijken we er naar uit! Als hockey jouw passie is, dan kan je van 18-20 oktober meedoen aan het HBS Heren 1 en Dames 1 kampop HBS Bloemendaal (6-16 jaar). Bij aanmelding voor dit kamp krijg je een hockeystick cadeau.

De bevlogen spelers en trainers van de eerste elftallen zullen jou de leukste en uitdagendste oefeningen voorschotelen en je veel tips geven hoe jij een nog betere hockeyer kan worden. Ook worden er veel partijvormpjes gedaan, lol gemaakt en is er luchtkussen/hockeyboarding aanwezig om even bij te komen van al dat hockeyen. Het perfecte moment om je skills nóg verder op te bouwen en te leren van de beste begeleiders.

Trainingen staan onder leiding van de spelers van Heren 1 en Dames 1
De Heren 1 en Dames 1 van HBS spelen op een ontzettend hoog niveau: de promotieklasse. Met aantrekkelijk en aanvallend hockey zorgen ze dat iedere zondag weer een hele belevenis is om naar ze te kijken. Doelpunten maken kunnen ze als geen ander!

Twee teams vol ambitie, talent en ontzettend goede hockeyers!En jij kan training van hen krijgen. Ook zullen ze een gave demo geven en veel tips hoe jij een betere hockeyer kan worden. Kom jij later in het eerste team van HBS?

Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook! Dit kan je aangeven op het aanmeldformulier. Plezier, veiligheid en sportiviteit staan voorop.

Bij aanmelding voor een hockeykamp in de herfstvakantie van drie dagen krijg je een gratis Indian Maharadja hockeystick. Bekijk de actievoorwaarden via deze link.

Je slaapt thuis. Het kamp is van 9.30 uur tot 16.30 uur en vindt plaats op de velden van HBS Bloemendaal. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Ben jij er ook bij?

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram