header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Publiek weer zonder restricties welkom

Nieuws afbeelding 23-9-2021

Vanaf zaterdag 25 september wordt een aantal landelijke coronamaatregelen verder versoepeld. 1,5 meter afstand houden is dan geen verplichting meer, maar een dringend advies. Ook gelden er geen beperkingen meer voor publiek bij trainingen en wedstrijden*.

Wel of geen coronatoegangsbewijs?
Voor de sport geldt een aantal uitzonderingen op de vernieuwde regels voor de horeca. Wanneer het afhaalgedeelte van de sportkantine/horeca is afscheiden van de rest van de ruimte, dan is dit deel toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs. Wie 13 jaar of ouder is en binnen zittend in het afgescheiden horecagedeelte iets wil nuttigen, moet wel een coronatoegangsbewijs en legitimatie tonen. Bij HBS doe je dit aan de bar. Het zitgedeelte is duidelijk zichtbaar afgescheiden met lint, tape en/of plantenbakken.

Dit betekent dat zonder coronatoegangsbewijs gebruik gemaakt kan worden van alle andere faciliteiten in het clubhuis. Alleen in het horecagedeelte waar mensen gaan zitten om consumpties te nuttigen, is een coronatoegangsbewijs nodig.

Iedereen vanaf 13 jaar moet het coronatoegangsbewijs, met een negatieve testuitslag, een herstel- of vaccinatiebewijs, samen met een legitimatiebewijs kunnen tonen om toegang te krijgen tot het afgescheiden horecagedeelte in het clubhuis. Het coronatoegangsbewijs verkrijg je via de CoronaCheck app.

Belangrijk blijft nog steeds dat we drukte proberen te vermijden en ons allemaal aan de basisregels houden:
- was vaak je handen
- klachten? Blijf thuis en laat je testen
- hoest en nies in je elleboog
- schud geen handen

MHC HBS houdt zich aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM, de KNHB en NOC*NSF. Het coronaprotocol van HBS lees je hier.

* Met uitzondering van de wedstrijden in de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram