header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Afscheid van een duizendpoot: Machteld van der Burgt

Nieuws afbeelding 3-9-2021

Per 1 september is het wedstrijdsecretariaat jeugd officieel overgedragen van Machteld van der Burgt naar Niesje Hogewoning. Zij gaat het samen runnen met Marc Wijnberg.

Aan een klein decennium is een einde gekomen. Sinds 2012 is Machteld wedstrijdsecretaris jongste jeugd. Meegroeiend met haar kinderen werd dat in 2015 wedstrijdsecretaris abcd. Iedere week al die jaren alle wedstrijden in het wedstrijdschema plannen en zichtbaar laten zijn op de site. Wat hebben vele leden en tegenstanders daar een plezier van gehad. Met alle wensen en regelgeving is dat geen gemakkelijke opgave.

Tegelijk was Machteld onze liaison bij de KNHB en bij vele verenigingen in de regio. Ze zat altijd vol ideeën en liet overal een stevig geluid horen. Zo pleitte ze onder andere voor ‘een keukentafel’. Hierbij worden (nog steeds) aan het begin van het seizoen bij elf verenigingen voor alle jongste jeugd- en breedteteams oefenwedstrijden gepland.

Voor een eerlijke veldverdeling moet je ook bij Machteld zijn, evenals voor het vele meedenken met onder andere de ‘abcd commissie’. We zijn haar enorm veel dank verschuldigd voor al het werk wat grotendeels op de achtergrond heeft plaatsgevonden! We gaan haar als persoon met haar grote netwerk, specifieke kennis en kunde enorm missen.

Jeugdcommissie en bestuur MHC HBS

 

Reacties


Sent Flinkert

10-9-2021 @ 11:56:18 |Hartelijk dank voor de perfecte planningen, Machteld! 👑

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram