header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Wie komt ons bestuur versterken?

Nieuws afbeelding 26-8-2021 Lieve Senioren & Trimmers,

Er is nog 1 plekje in het bestuur dat met smart zit te wachten op een enthousiaste HBS-er! Het betreft de functie van Bestuurslid Breedte Senioren dat door Rob Dekker lange tijd met veel passie en inzet is ingevuld. Op dit moment wordt deze functie bekleed door Nini Feringa als Interim- Bestuurslid. Zij doet dit naast haar eigen functie van Bestuurslid Tophockey.

Wie durft het aan om de uitgezette lijnen van Rob verder invulling te geven en om daar zijn of haar eigen ideeën aan toe te voegen? Wij zijn een relatief nieuw bestuur met energieke mensen die HBS een stap vooruit wil laten maken op alle vlakken binnen de vereniging. 

Ben jij die HBS-er in hart en nieren en wil jij nu weleens het verschil maken binnen deze mooie club of ben je nog niet zo lang lid maar wel elke zondag op de club te vinden terwijl je je netwerk uitbreidt, we komen graag met je in contact.
Ook als je vrijblijvend eens wat meer zou willen weten over de functie of over het bestuur en de bestaande ideeën, schroom niet en neem contact op :).

In de bijlage vind je de uitgebreide functieomschrijving en wil je reageren dan mag je een mailtje sturen naar [email protected].

Met sportieve groet!

Bestuur mhc HBS
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram