header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

G-hockeyers zoeken versterking

Nieuws afbeelding 25-6-2021

Hockey is voor alle mensen, niemand uitgezonderd. HBS wil zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om hockey te beoefenen. Ook aan die mensen die niet mee kunnen of willen doen aan het reguliere hockey. Voor hen is daarom zo’n tien jaar geleden het G-hockey opgericht binnen HBS. Het motto hierbij luidt: "Gewoon wat gewoon kan, aangepast wat aangepast moet”. Er is nu plek voor nieuwe leden!

 

Voor wie?

G-hockey bij HBS is bedoeld voor mensen in de leeftijd van circa 10-25 jaar met een beperking. Dit kan zijn: een verstandelijke beperking, een lichte vorm van lichamelijke handicap of een sociaal-emotionele beperking. Ook spelers met een stoornis in het autistisch spectrum of een andere beperking, zoals bijvoorbeeld slechtziendheid, doofheid, spraakstoornis en ADHD zijn van harte welkom bij HBS. De focus ligt niet op de beperking, maar op spelplezier en vertrouwen in eigen kunnen.

 

Versterking gezocht

Inmiddels zijn er twee G-hockeyteams (zestallen) actief op HBS. Deze teams hebben nog ruimte voor nieuwe leden. Dus ben of ken je iemand die het leuk zou vinden om deze teams te komen versterken, meld jezelf/hem/haar dan aan.

 

Waar en wanneer?

De G-teams van HBS trainen iedere week op woensdag aan het eind van de middag, onder begeleiding van een groep deskundige trainers. Beide teams spelen geregeld competitiewedstrijden in de regio. Deze wedstrijden zijn op zaterdag, gemiddeld eens in de twee/drie weken. Daarnaast doen de G-hockeyers minimaal één keer per jaar mee aan een regionaal toernooi.

 

Meer weten?

·   Kijk voor een impressie van het G-hockeyplezier eens op de Facebookpagina van de G-hockeyers van HBS: HBS G-hockey | Facebook

·        Wil je meer informatie, neem dan contact op met Annemarie Burgers (coach van G1) via 06 2041 0103.

·        Direct aanmelden kan ook: MHCHBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram