header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Definitieve teamsamenstelling ABCD jeugd seizoen 2021-2022

15-6-2021

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag plaatsen we op het besloten gedeelte van onze website:

·       De definitieve teamsamenstelling voor de selectieteams (A1, B1, C1, D1) en opleidingsteams (B2, C2, D2 en D3)

·       De definitieve teamsamenstelling voor de breedteteams, met uitzondering van MB5/6 en MC5/6.

·       De twee groepen waaruit MB5 en MB6, en MC5 en MC6 worden gemaakt. De definitieve teamsamenstelling van deze vier teams maken we 17 juni bekend.

Selectieprocedure
Ook dit jaar was het weer een uitdagende en soms ingewikkelde puzzel om de teams samen te stellen. Met grote zorgvuldigheid hebben we als Technische Staf alle jeugdspelers afgelopen seizoen gevolgd, langs de velden en in overleg met coaches en trainers. De laatste weken, met de trainingen en onderlinge partijtjes in wisselende samenstellingen, hebben ook veel inzicht gegeven.
Bij het uiteindelijk plaatsen van de spelers hebben we gekeken naar techniek, tactiek, fysiek, sociaal-emotionele ontwikkeling, motivatie en coachbaarheid. Soms moesten we lastige keuzes maken. In een aantal gevallen hebben we bijvoorbeeld de voorkeur gegeven aan een eerstejaars boven een tweedejaars. We beseffen dat daardoor sommige spelers teleurgesteld zullen zijn. Dat vinden we oprecht vervelend, maar het is onvermijdelijk.

JC4 en JC5
Komend seizoen hebben we een extra team in de JC. Daardoor kan het zijn dat je teamnummer lager is dan afgelopen seizoen.

MB5/6 en MC5/6: opgeven van een vriendin
Is je dochter in de MB5/6- of MC5/6-groep geplaatst, dan mag zij één vriendin doorgeven met wie ze volgend jaar in het team wil. We gaan ons uiterste best doen en proberen de indeling zo te maken dat het voor iedereen past. Het doorgeven kan tot uiterlijk 16 juni 18.00 uur via dit Google-formulier: Vriendenverzoek .

Vragen over de indeling
Heb je een vraag over de indeling, stel die dan uiterlijk 16 juni 21.00 uur via dit Google-formulier: Vragenformulier. Alle vragen beantwoorden we persoonlijk op zaterdag 19 juni tussen 9.00 tot 11.00 uur tijdens vragenuurtje op de club met de technische staf. Hiervoor krijg je een uitnodiging met een tijdslot.
Let op: vragen over de teamsamenstelling van MB5/6 en MC5/6 kunnen tot uiterlijk 18 juni 18:00 uur worden gesteld via het Google-formulier.
Vragen die na deze deadlines of langs een andere weg dan het Google-formulier binnenkomen, nemen we niet in behandeling.

Coaches en managers gezocht voor volgend seizoen
Heb je interesse om komend seizoen een bijdrage te leveren als coach of manager van het team van je zoon of dochter? Geef dat dan uiterlijk 18 juni door via dit Google-formulier: Coaches en Managers. Uiteindelijk bepaalt de Technische Staf in overleg met de Jeugdcommissie wie de teams gaan begeleiden.

Belangrijke data voor komende week op een rij:

16 juni

-       Deadline doorgeven voorkeur één vriendin om volgend seizoen mee in het team te komen voor de groepen MB5/MB6 en MC5/MC6.

-       Deadline voor invullen Google-formulier betreffende definitieve indeling voor alle teams, met uitzondering van meisjes MB5/6 en MC5/6.

17 juni

Bekendmaking definitieve teamindeling MB5/MB6 en MC5/MC6.

18 juni

-       Deadline voor invullen Google-formulier betreffende definitieve indeling voor MB5/6 en MC5/6.

-       Deadline invullen Google-formulier teamondersteuning (alle teams).

19 juni

9.00-11.00 uur vragenuurtje op de club met technische staf. Uitsluitend op uitnodiging van de Technische Staf n.a.v. het invullen van het Google-formulier.

 

Alvast voor in de agenda: start trainingen en wedstrijden seizoen 2021-2022

Eind juni

Publicatie trainingstijden voor alle teams op de HBS-site.

16 augustus

Start trainingen A1, B1, C1.

23 augustus

Start trainingen B2, C2, D1, D2, D3.

28 augustus

Kick off seizoen jeugd.

30 augustus

Start trainingen overige teams.

4 september

Start competitie voor de landelijke (sub) top A- en B-teams.

4 september

Oefenwedstrijden voor alle andere teams.

11 september

Start competitie alle andere teams.[JV1] 

 

Met sportieve groet,

Jorge Nolte
Technisch directeur

*de teamindeling is terug te vinden in het besloten gedeelte van de website. Ga hiervoor naar mhchbs.nl en klik rechtsboven op leden inlog. Log in met je lidnummer, deze is terug te vinden op de factuur voor de contributie.

Na het inloggen ga je bovenaan de pagina naar "club” en vervolgens naar "documenten”. Onder het kopje "ledeninfo” vind je een document met de teamindelingen voor de jeugd seizoen 2021-2022.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram