header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Teamindeling 2021-2022 F en E teams

15-6-2021

Beste spelers en ouders van de F- en E-teams,

 

Het hockeyseizoen 2020-2021 zit er nu echt op. De technische staf van HBS is de afgelopen periode al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In het besloten gedeelte van de website vinden jullie de definitieve teamindelingen voor het hockeyseizoen 2021-2022. 

De teams zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door de technische staf samengesteld. Bij de samenstelling is onder andere gekeken naar de hockeybeleving (plezier en inzet tijdens de trainingen en wedstrijden, aanwezigheid, etc.) Ook is gekeken naar mentale, fysieke, technische, tactische en sportieve elementen van de spelers en hoe die zich gedurende het hele seizoen hebben ontwikkeld. De input van de trainers en coaches is meegenomen bij de samenstelling. 

Dit alles geldt nog niet voor de F-teams. Bij het samenstellen van de F-teams is zo goed mogelijk rekening gehouden met ten minste één vriendschapsverzoek.  


In aanvulling op deze uitgangspunten beslist de technische staf op basis van de populatie hoe de teams worden samengesteld. Aangezien de populatie ieder jaar weer anders is - mede door persoonlijke groei en ontwikkeling van spelers - wordt ieder jaar opnieuw gekeken hoe de teams moeten worden samengesteld. 


Wij begrijpen dat het misschien even wennen zal zijn als een speler/speelster volgend seizoen niet meer bij teamgenootjes van dit seizoen zit. Echter iedereen traint en speelt op HBS en komt elkaar gewoon weer tegen op de club. In het afgelopen seizoen hebben spelers vast heel veel nieuwe HBS-ers leren kennen en wij gaan er vanuit dat iedereen zijn of haar plekje in het nieuwe team snel zal vinden. 


Een hele fijne zomer en tot volgend seizoen dat start op 28 augustus met de kick-off! 

 

Jorge Nolte

Technisch directeur

 

*de teamindeling is terug te vinden in het besloten gedeelte van de website. Ga hiervoor naar mhchbs.nl en klik rechtsboven op leden inlog. Log in met je lidnummer, deze is terug te vinden op de factuur voor de contributie.

Na het inloggen ga je bovenaan de pagina naar "club” en vervolgens naar "documenten”. Onder het kopje "ledeninfo” vind je een document met de teamindelingen voor de jeugd seizoen 2021-2022.

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram