header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

VACATURE Bestuurslid Breedte Hockey Senioren

Nieuws afbeelding 13-6-2021 Beste leden,

Na ruim 12 jaar coachen van achtereenvolgens JA3, JA4 en HJ1 (nu H7) en trimhockeyen op de maandag, 5 jaar training geven aan diverse teams en niet te vergeten de woensdag trimmers en bijna 3 jaar als bestuurslid breedtehockey senioren… wordt het tijd voor iets anders en zeg ik HBS vaarwel aan het einde van het seizoen.

Ik heb de laatste jaren als lid van het bestuur geprobeerd veranderingen in gang te zetten waar het de positie van de breedte senioren betreft. Een goede aansluiting bieden, zowel in leeftijdsopbouw als niveau voor de tweede jaars A-jeugd, goede doorstroom mogelijkheden binnen het senioren bestand en het neerzetten van sterke derde teams waren daarbij altijd belangrijke doelen. Maar nog veel belangrijker was voor mij aldoor het behoud van veel plezier in dat mooie spelletje dat ons onder het dak van HBS verenigt… hockey.

Of er succesvol veranderingen in gang gezet zijn laat ik aan jullie aller oordeel. Het is echter nog lang niet klaar, er ligt nog veel werk en daarom zoeken we ook met spoed iemand die de vacature van bestuurslid breedte hockey senioren wil oppakken.

Rob Dekker


Bijlage

Reacties


Flip Dötsch

15-6-2021 @ 16:11:51 |Yo

Flip Dötsch

15-6-2021 @ 16:12:00 |Nee sorry

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram