header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Ook vanaf 27 jaar weer buiten trainen in teamverband

Nieuws afbeelding 17-5-2021
Het demissionaire kabinet heeft groen licht gegeven voor de versoepelingen die vorige week al werden aangekondigd. Voorwaarde was dat deze pas door konden gaan als de coronacijfers voldoende bleven dalen. Een van de versoepelingen is dat vanaf 19 mei iedereen weer buiten mag trainen in groepsverband. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn nog altijd niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. Zij mogen buiten gezamenlijk sporten zonder 1,5 meter afstand te houden. De andere coronamaatregelen die buitensporten raken blijven voorlopig nog van kracht. Wijzigingen in het trainingsschema worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Belangrijk blijft nog steeds dat we drukte vermijden en ons allemaal aan de basisregels houden: handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. Dit geldt ook voor wie al gevaccineerd is.
MHC HBS houdt zich aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM, de KNHB en NOC*NSF. Het coronaprotocol van HBS lees je hier.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram