header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

VACATURE: Technisch Coördinatoren breedte (TCO)

Nieuws afbeelding 8-5-2021

MHC HBS zoekt Technisch Coördinatoren breedte (TCO) met overzicht en de wil om anderen te laten groeien

Trainerservaring noodzakelijk


Bij HBS staan we aan het begin van een transformatie op kwaliteit. Als jij houdt van echt een verandering neerzetten is dit je kans. Door als TCO-er duidelijke opleidingsdoelen na te streven binnen je trainersgroep kun je voor HBS echt mooie veranderingen neerzetten. 

 

De sterke teamcultuur van de technische staf uit zich in gedrevenheid en trots, waarbij ambitie en het streven naar gezamenlijke doelen een belangrijke rol spelen. 

Binnen HBS zal de technische staf de inspiratiemotor zijn voor zowel de gehele jeugd als voor collega-stafleden. 

 

Ja, voor komend seizoen staat een hele groep trainers en coaches bij MHC HBS paraat. Een groep die we willen begeleiden, opleiden en binden aan onze mooie hockeyvereniging. Als technisch coördinator vervul jij hierin een belangrijke rol!

 

Je levert een concrete bijdrage aan de visie m.b.t. hockey van HBS. Je bent een aanspreekpunt voor de coaches en trainers op gebied van trainingen en hun ontwikkeling. Je begeleidt de diverse trainers en staat ze met raad en daad bij, je evalueert de trainers en de spelers van de jeugdteams en stelt gezamenlijk de betreffende teams samen. Je bent als het ware een spil tussen spelers, ouders, trainers en coaches, jij houdt het overzicht. 

 

Zelf word je ook begeleid en kun jij je verder ontwikkelen: je bent onderdeel van het technisch hart waarin je samenwerkt met andere TCO’s en de Jeugdcommissie en wordt aangestuurd door de Technisch Directeur van HBS.

 

Ben je enthousiast, heb je overzicht, kennis van training geven, kun je mensen coachen en begeleiden en wil je iedereen naar een hoger plan brengen, dan past deze functie perfect bij jou!  

 

Iedereen kan reageren, zo ook leden en ouders van leden. 

Bel ons gerust voor verdere uitleg, of draai een keer een training mee. Wij zijn beschikbaar om je te begeleiden zodat je zelf een goed beeld krijgt bij de functie.

 

Voel jij je aangesproken en/of heb je vragen? Neem dan contact op met Bregje of Pim. 

 

[email protected]

 

Bregje 06 21507339

Pim 06 11517878

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram