header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Groepsindeling vanaf 10 mei voor gehele jeugd.

17-4-2021

 

Op 10 mei eindigt seizoen 20/21 en starten we met een zorgvuldige voorbereidingsperiode voor seizoen 21/22. We hebben groepen gemaakt van circa 30 spelers die aan elkaar gewaagd zijn qua talent en inzet. Als bijlage bij dit bericht vind je de groepsindeling dat per 10 mei ingaat. Daarbij willen we nog een aantal belangrijke opmerkingen plaatsen:

 

Tussentijdse verschuivingen

Tussen de groepen, zoals die nu in het schema staan, zullen nog verschuivingen plaatsvinden. De groepsindeling zegt dus niet alles over de uiteindelijk teamindeling. We nemen deze periode om echt zorgvuldig naar alle kinderen te kijken in diverse samenstellingen in trainings- en wedstrijdsituaties.

 

Met een vriend(in) in het team

Voor de volgende jeugdspelers is het mogelijk om één vriend(in) door te geven met wie ze volgend jaar graag in het team willen:

 

  • Jongens en meisjes B en C: spelers in de groep waaruit de laagste twee teams gevormd gaan worden.
  • Meisjes A: spelers in de groep waaruit team 4 en lager gevormd gaan worden.

 

Deze groepen maken we 14 juni bekend via het besloten gedeelte van de HBS-site. De voorkeur kan vervolgens voor 17 juni worden doorgegeven.

 

Vriendenteams

Helaas is er voor vriendenteams komend seizoen hoogstwaarschijnlijk geen plek. Niet omdat we niet willen, maar omdat het logistiek onmogelijk is. Ons ledenaantal in combinatie met de veldcapaciteit, maakt dat we niet de flexibiliteit hebben om vriendenteams in te passen.

 

Voortijdig doorschuiven

Kinderen die voortijdig naar de volgende lijn willen – die bijvoorbeeld nu eerstejaars B zijn en volgend seizoen in de A willen spelen – worden door ons op een lijst gezet. Door de volle lijnen is de kans dat we kunnen doorschuiven helaas gering. 


Trainingsschema

Dit wordt uiterlijk dinsdag 20 april online gepubliceerd op de website.

 

Trainingsfrequentie

Tussen 10 mei en 12 juni trainen alle jeugdspelers (breedte en selectie) twee keer per week. 

 

Wedstrijden

Je speelt een onderlinge wedstrijd met je groep, waarbij steeds een andere samenstelling mogelijk is. We spelen op 15 mei (let op hemelvaart weekend), 29 mei, 5 juni en 12 juni. Het wedstrijdschema volgt later.

 

Vragen of opmerkingen

We hopen dat de informatie die we hebben gegeven duidelijk is. Het samenstellen van de teams is ieder jaar weer een ongelooflijk lastige puzzel. We doen ons uiterste best het voor iedereen zo goed mogelijk te doen. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van bovenstaande? Stel ze via dit google formulier: https://forms.gle/aPEgXGDCncV8bNPT9


Op alle vragen die over de teamindeling gaan komen we na 1 mei terug.

 

 

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram