header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Nieuw Bestuurslid Technische Zaken Jeugd

Nieuws afbeelding 17-3-2021

Beste leden,

Ook voor de functie van Technische Zaken Jeugd waren we op zoek naar een nieuw bestuurslid. We waren blij verrast dat het animo hiervoor groot was. Meerdere goede kandidaten hebben zich aangemeld en het ons moeilijk gemaakt bij het maken van een keuze. Het nieuwe bestuurslid TZ Jeugd is geworden: Tim van Rijn. We zullen Tim in de eerstvolgende ALV aan de leden voordragen. Hieronder vertelt hij alvast iets over zichzelf.

Hallo HBS-ers,

Ik ben 42 jaar, geboren in het Brabantse Veghel en opgegroeid in een ondernemers gezin. In 2013 ontmoette ik Charlotte in Mozambique. We zijn net samen 12,5 jaar getrouwd en vader van Oliver (JD), William (J6E) en Winnie (Puppies). Mijn passies zijn reizen, the outdoors, kamperen en de bergen in met de kinderen.

Na de hotelschool te hebben afgerond, heb ik aansluitend Bedrijfskunde gestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit. Tegenwoordig ben ik ondernemer en directeur/eigenaar van Kernfarm Livestock Pharma. Van mijn dagelijkse werk krijg ik veel energie van initiatieven van anderen.

Vroeger heb ik gehockeyd bij Geel-Zwart, Veghel. Nu sinds 2 jaar ben ik lekker aan het knallen bij HBS Veteranen A. Onze kinderen startten hun hockey carrière bij HC Haarlem en sinds twee jaar zijn we lid bij HBS. Vanaf de start voelden we ons erg thuis en zijn we trots onderdeel van deze mooie familieclub met ambitie. Ik coach met veel plezier voor het tweede jaar de jongens 6-Eetjes.

Vorig jaar heb ik met een enthousiaste groep in de Obligatie Commissie gezeten. Voor vervanging van veld 2 haalden we met de leden € 250.000,- op. Een erg mooi resultaat. Graag zou ik met volle energie de bestuursfunctie ‘Technische Zaken Jeugd’ vervullen.

Mijn gevoel is dat we de komende jaren echt een mooi technisch jeugdbeleid kunnen neerzetten waarbij elk kind met trots en een glimlach op het veld staat. Met een goede dosis optimisme en mijn resultaat gedreven werkwijze, heb ik er vertrouwen in dat we als HBS hier een succes van kunnen maken.

Met elkaar, voor elkaar, dat is mijn motto!! Hopelijk zien we elkaar snel weer langs de lijn.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram