header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Nieuw bestuurslid Tophockey

Nieuws afbeelding 17-3-2021

Beste leden,

Na een periode van a.i. heeft Nini Feringa aangegeven graag zitting te willen nemen in het bestuur van mhc HBS als Tophockeyfunctionaris. Wij als bestuur zijn daar heel erg blij mee en zullen haar in de volgende ALV dan ook voordragen. Hieronder vertelt Nini iets meer over zichzelf.

Hallo HBS'ers,

Mijn naam is Nini Feringa en ik hockey al heel wat jaartjes bij onze mooi club. Ik ben getrouwd met Hans Evers, die net gestopt is met hockeyen, maar nog actief is via o.a. de sponsorcommissie. Wij wonen in Haarlem, dochter Nikki en zoon Tom wonen in Amsterdam; Nikki werkend, Tom studerend en spelend in H1 van HBS.

Na onze studietijd in Groningen zijn wij in 1986 naar Haarlem gekomen en lid geworden van HBS. Een logische stap, want na GHBS in Groningen, waar prestatie en gezelligheid hand-in-hand gingen, hoorden wij dat via goede vrienden ook over HBS. En dat was en is nog steeds zo. Bij GHBS speelde ik in de Hoofdklasse en daarna heb ik bij HBS in dames 1 gespeeld. Nu speel ik al weer een hele tijd bij de Veterinnen (of zoals dat nu 35+ wordt genoemd……..en dat zijn we).

Ik heb mij altijd actief ingezet voor de club op diverse vlakken: bestuurslid, zaalhockeycommissie, coach, manager en ondersteuning bij verschillende activiteiten. ‘Honderd’ jaar geleden als zaalhockeycoach van heren 1 nog kampioen geworden (fantastisch) en als assistent-coach een jaar bij dames 1 gefungeerd.

Ik ben een echt hockeydier en als ik niet zelf speel, ben ik langs de lijn te vinden bij onze selectieteams. Genieten van dat snelle en prachtige spelletje. Dus toen de positie van bestuurslid Tophockey Senioren vrij kwam, was de keuze snel gemaakt. Ik ben dit jaar minder gaan werken en daardoor is het qua tijd te combineren om samen met dit bestuur verder te bouwen aan onze mooie club, waar prestatie en ambitie samengaan met gezelligheid.

Hopelijk zien we elkaar straks weer op de club of langs de lijn.

Reacties


Gerl Spijker

17-3-2021 @ 17:47:31 |Heel blij met deze bekwame kracht, g G

Gerl Spijker

17-3-2021 @ 17:48:52 |Manager D2

Conny Detmar

24-3-2021 @ 10:08:24 |Jeetje Nini! Topper 💪🏻

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram