header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HBS alleen open voor trainingen en onderlinge wedstrijden

Nieuws afbeelding 1-3-2021

Afgelopen week was er positief nieuws voor jongvolwassen hockeyers tot en met 26 jaar. Zij mogen vanaf 3 maart weer buiten in teamverband trainen en hoeven tijdens het sporten de 1,5 meter afstand niet in acht te nemen. Net als de jeugd kunnen zij ook op de club onderlinge wedstrijden spelen.

De versoepeling voor hockeyers tot 27 jaar betekent niet dat de andere coronamaatregelen op de club niet meer gelden. We willen iedereen eraan herinneren dat het gehele HBS-complex, inclusief de velden, nog steeds gesloten is. Het is dus niet toegestaan om te komen vrijspelen. Alleen spelers die zijn ingedeeld voor een door HBS georganiseerde training of onderlinge wedstrijd hebben toegang tot het terrein. Dit geldt ook voor de ingedeelde trainers en de benodigde team- en wedstrijdbegeleiding. Het clubhuis is gesloten. De avondklok blijft in ieder geval tot 15 maart in stand.

MHC HBS houdt zich aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM, de KNHB en NOC*NSF. Het coronaprotocol van HBS lees je hier: https://www.mhchbs.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=corona&menu=8

Bestuur MHC HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram