header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

YESSS. ONS NIEUWE VELD IN APRIL AL KLAAR

Nieuws afbeelding 26-2-2021

In tegenstelling tot eerdere afspraken over de start- en einddatum van de aanleg van ons nieuwe veld in de zomervakantie, zijn we afgelopen maandag verrast door de mogelijkheid om dit naar voren te schuiven. Dit betekent dat in de periode van maandag 1 maart tot en met vrijdag 26 maart het nieuwe veld 2 wordt aangelegd! Onder voorbehoud uiteraard dat er met name in de laatste week geen extreme buien, vorst en/of hittegolven zijn.

 

In overleg met de veldbouwers konden we kiezen uit aanleg in de zomervakantie of aanleg nú. We hebben gekozen voor nú. Dit heeft verschillende voordelen. De veldbouwers hebben nu meer tijd omdat in de zomervakantie meer clubs een nieuw veld willen aanleggen. Daarnaast, als de Corona-beperkingen minder worden, spelen we waarschijnlijk in juni nog competitie omdat de bond alle opties open houdt tot aan de zomervakantie voor hervatting van de wedstrijden. En dan hebben we alle velden nodig voor onze teams. Evenals voor onze zomeravondcompetitie en voor de trimmers. Starten we dus later, dan komt de aanleg misschien in de knel. Dit kan nu allemaal gewoon doorgaan!

 

Uiteraard missen we hierdoor in maart tijdelijk een veld. Er is een aangepast trainingsschema gemaakt (zie schema op besloten gedeelte van de website) om de beperkte ruimte voor iedereen zo goed mogelijk te verdelen. De jong senioren mogen gelukkig weer gaan trainen. Voor hen is in het schema tijdens de jeugduren tijd vrijgemaakt en rekening gehouden met de avondklok. Het is voor iedereen een beetje inschikken om vanaf april volop te kunnen genieten van een nieuw veld. Daar zetten we met elkaar de schouders onder.

 

In april al een fijn nieuw veld, hoe gaaf is dat!

 

Bestuur HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram