header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie

Jongvolwassenen mogen teamtrainingen hervatten

Nieuws afbeelding 23-2-2021

Een lichtpuntje voor jongvolwassen hockeyers tot en met 26 jaar. Zij mogen vanaf 3 maart weer buiten in teamverband trainen en hoeven tijdens het sporten de 1,5 meter afstand niet in acht te nemen. Net als de jeugd kunnen zij ook onderling op de club wedstrijden spelen. Dit maakte het demissionaire kabinet bekend tijdens de persconferentie op dinsdag 23 februari jl. Informatie over hoe hier op HBS concreet invulling aan wordt gegeven, volgt zo snel mogelijk. De avondklok blijft in ieder geval tot 15 maart in stand.

Hoe de nieuwe competitieformats voor zowel de junioren als de senioren er precies gaan uitzien, zal afhangen van wanneer competitiewedstrijden weer zijn toegestaan. Om een volwaardige competitie uit te spelen is het cruciaal te kunnen starten per half maart, zo liet de KNHB al eerder weten. Het is inmiddels duidelijk dat dit niet haalbaar is.

MHC HBS houdt zich aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM, de KNHB en NOC*NSF. Het coronaprotocol van onze club lees je hier: https://www.mhchbs.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=corona&menu=8

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram