header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

IN MEMORIAM Arie Goote

Nieuws afbeelding 23-2-2021

Afgelopen zaterdag is Arie Goote op 75-jarige leeftijd onverwachts overleden.

 

Arie was van 2006 tot 2011 verenigingsmanager van HBS. Al voor zijn indiensttreding was hij - als liberale Bloemendaler - op de hand van de hockeyclubs. Hij speelde als wethouder een prominente rol bij de herontwikkeling van de Brederodelaan en het parkeerterrein van HBS, maar vooral ook bij de totstandkoming van ons nieuwe clubhuis. Zijn inbreng in de discussies over het te bebouwen oppervlak voor het nieuwe clubhuis waren van doorslaggevende invloed.

 

Toen hij in 2006 stopte als wethouder kwam hij bij HBS in dienst als eerste verenigingsmanager in de geschiedenis van onze club. De vereniging groeide in die tijd van zevenhonderd leden naar zo’n veertienhonderd en Arie zijn takenpakket nam evenredig toe. Op papier waren het zestien uur, maar de praktijk was weerbarstig en er kwamen vele uren bij. Arie’s kennis over het reilen en zeilen van de Bloemendaalse gemeentebureaucratie en zijn no-nonsense aanpak kwamen HBS goed van pas om de onstuimige groei van de vereniging in goede banen te leiden.

 

Arie was lid van H.C. Bloemendaal en daar de laatste jaren actief als lid van de accommodatiecommissie en als scheidsrechter. Hij had een warm hart voor HBS en kwam gelukkig ook nog regelmatig bij ons kijken op zondag.

 

HBS is Arie veel dank verschuldigd. Zijn ongebreidelde inzet en werklust hebben het HBS-complex mede gemaakt tot wat het nu is. We gaan hem missen.

 

Wij wensen zijn echtgenote en familie heel veel sterkte om dit enorme verlies te verwerken.

 

Het bestuur van MHC HBS

 

Belangstellenden die hun herinneringen aan Arie willen delen met de familie kunnen deze sturen naar de online gedenkplaats die voor Arie is aangemaakt: https://memori.nl/gedenkplaats/arie-goote/

 

Op deze memorisite staat ook aangegeven op welke momenten afscheid genomen kan worden van Arie en de livestream om de crematieplechtigheid op dinsdag 2 maart te kunnen volgen.

 

Op maandag 1 maart staat op deze site aangegeven welke speciale route gereden wordt langs Arie zijn dierbare hockeyclubs en het gemeentehuis van Bloemendaal. De start is dinsdag 2 maart rond 12.20 uur vanaf het Afscheidshuis Bloemendaal op de Bergweg 60.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram