header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie

Gezocht: Vrijwilliger met daadkracht en passie

Nieuws afbeelding 7-2-2021

Als iedereen straks weer mag en kan hockeyen, dan wil HBS een compleet trainersteam paraat hebben voor zowel de junioren als de senioren. Eind november deed HBS een oproep voor hulp bij het werven van nieuwe trainers, een nieuwe rol binnen de club. Met als doel onze leden te geven wat ze verdienen: de leukste en de beste trainingen!

 

Bregje van Walstijn heeft gereageerd op de vacature commissaris Recruitment ‘coaches en trainers’. Al sinds 2002 loopt Bregje rond bij HBS. Ze komt uit een hockeyfamilie en hockeyt zelf met veel plezier elke zondag (voor de coronamaatregelen). Ze heeft drie kinderen die bij HBS spelen, bij de Meisjes B, de Jongens C en Meisjes D. Voor de zondag regelt ze de wedstrijden, de scheidsrechters en de barindeling en op zaterdag fluit ze regelmatig een wedstrijd. In haar dagelijks werk is zij fulltime HR-manager bij een internationaal maritiem bedrijf. 


De klus die bij HBS ligt te wachten, is een leuke uitdaging die Bregje graag (minimaal) met z’n tweeën aan wil gaan. Samen de kar trekken, sparren en ervoor zorgen dat de junioren en senioren kunnen rekenen op een topteam van trainers en begeleiders. 

 

Bregje is op zoek naar iemand die zich graag voor HBS inzet. Ervaring is niet noodzakelijk, want ze weet uit ervaring dat met passie, lol en wilskracht alles lukt. De volgende eigenschappen zijn zeker een pré: daadkrachtig, communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling), positief assertief, overtuigend en snel kunnen schakelen. Maar inzet om deze klus samen met Bregje met veel passie en plezier te klaren, is het belangrijkste. 


Voel jij je aangesproken of heb je vragen? Neem dan contact met Bregje op via [email protected]

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram