header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Afscheid Daan van der Helm bij de Jongste Jeugd op 5 februari

Nieuws afbeelding 4-2-2021 Helaas gaat Daan van der Helm HBS verlaten om zijn droom te kunnen realiseren. Daan was altijd op woensdagen, vrijdagen en iedere zaterdag op het veld te vinden om onze jongste leden te trainen, te begeleiden en te enthousiasmeren. Plezier staat bij jongste jeugd voorop en dat straalt Daan uit. Naast het opleiden van de spelers begeleidde hij veel jonge trainers in het trainingsvak en ondersteunde hij ook alle coaches met het begeleiden van de 28 teams.

We zullen hem bij de Jongste Jeugd dan ook missen, hij is een fijne collega om mee samen te werken. Naast zijn rol bij de jongste jeugd, trainde Daan ook een aantal breedteteams en was hij het afgelopen seizoen trainer/coach van MA1 en Dames 2.

Daan vertrekt middenin het seizoen, omdat hij onverwachts al in februari kan starten met een opleiding tot timmerman. Wij wensen hem enorm veel plezier en succes bij het realiseren van zijn droom.

Aanstaande vrijdag 5 februari zal het de laatste keer zijn dat Daan met de Jongste Jeugdteams op het trainingsveld staat. Komende zaterdagochtend is hij er natuurlijk ook nog bij. Omdat het zo kort dag is, zal hij in maart nog speciaal een keer langskomen op een zaterdag voor een rondje langs alle teams en dan nemen we officieel afscheid van hem. Meer informatie hierover volgt snel.

We zijn bezig met het organiseren van een interim oplossing tot aan het einde van het seizoen. Zodra daar zekerheid over is wordt iedereen zo snel mogelijk geïnformeerd.

Namens Bestuur en de Jeugdcommissie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram