header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Tophockey bestuurslid Dennis Meijer legt functie neer.

Nieuws afbeelding 22-1-2021 Tophockey bestuurslid Dennis Meijer legt functie neer.

Afgelopen maandag heeft ons gewaardeerde bestuurslid Dennis Meijer aangegeven zijn bestuursfunctie niet meer te kunnen combineren met zijn privé-leven. Hij blijft gelukkig de lopende zaken doen samen met Rob L., totdat we een nieuw bestuurder hebben. Hij heeft met plezier de tophockeytak binnen HBS bijgestaan en in het tophockey bij de senioren en bij de topjeugd in korte tijd een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd. We bedanken hem hiervoor en zullen in het bestuur zijn ‘eigen aanpak’ missen.

We willen bij het invullen van zijn functie meteen van de gelegenheid gebruikmaken om op basis van de ervaringen van het afgelopen jaar een wijziging in de structuur door te voeren. Het betekent dat we de bestuursfunctie tophockey splitsen. We gaan dus niet op zoek naar één, maar naar twee personen om toe te treden tot het bestuur.

De eerste functie zal gaan om een bestuurslid Tophockey Senioren die verantwoordelijk is voor de eerste en tweede dames en heren senioren teams op de zondag. Deze functioneert naast het huidige bestuurslid breedte senioren Rob Dekker. De tweede functie zal gaan om een extra bestuurslid Jeugd, die samen met Eva Schram de volledige jeugd gaat aansturen. De precieze invulling van deze laatste rol zullen we nog verder in detail uitwerken en later met jullie delen.

Met deze aanpassing in de structuur willen we onder andere meer balans creëren tussen top- en breedtehockey en de doorstroming in het algemeen bevorderen. Binnenkort zullen de vacatures voor deze beide functies op de site staan.


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram