header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Afscheid Sanne Riegen-Immer als trainer en tct

Nieuws afbeelding 16-1-2021

Afscheid Sanne Riegen-Immer als trainer en tct; opvolgster Floor Been al in de startblokken!

Wie kent haar niet……… Sanne Riegen-Immer. Al lid van HBS vanaf 1993, oud speelster van Dames 1 en op dit moment met Dames 3 spelend in de reserve 1e klasse. Na haar dames 1 tijd is ze bij ons gaan werken als trainer van met name de ‘jongste jeugd’ en heeft diverse selectieteams getraind en gecoacht.

 

Na de geboorte van haar zoon zo’n vier jaar geleden is ze training blijven geven en heeft vanaf die tijd ook vorm gegeven aan een nieuwe functie bij HBS als technisch coördinator trainers. Na de geboorte van haar dochter afgelopen augustus was het plan om in december weer terug te keren.

 

Het liep anders. Een moeilijke keuze om ‘haar HBS’ na zo’n 20 jaar trainerschap op te geven voor een baan die ze kreeg aangeboden in de kinderopvang. Meer regelmaat en toch voldoende afwisseling gaven de doorslag. Een begrijpelijke keuze, maar we zullen haar missen op het veld als ervaren trainer, fijne collega die achter de schermen altijd meedacht om het voor HBS beter en leuker te maken. De kinderopvang zal een goede aan haar hebben en we wensen Sanne heel veel plezier en succes in haar nieuwe werkomgeving. Als invaltrainer bij HBS blijft ze natuurlijk van harte welkom.

 

Gelukkig staat haar opvolgster al klaar. Sterker nog …. Floor Been heeft Sanne geweldig vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof en gaat haar functie als technisch coördinator per januari definitief overnemen. Daar hebben we alle vertrouwen in en wensen Floor veel succes met de uitbreiding van haar werkzaamheden bij onze club.

Bestuur MHC HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram