header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

verslag HBS D1 - Alphen D1

21-5-2008 Zondag 18 mei  HBS dames 1 - Alphen dames 1
 
 
Tja ,waar te beginnen? Net voor Pinksteren hadden we het net niet gered tegen Alkmaar. Deze ploeg was mede door hun goede sleepcorner, lees rechtsboven in het hoekje, net niet te pakken. Sommigen van ons hadden door dat het nu op de laatste 2 wedstrijden zou uitkomen of we het wel of niet zouden redden in de 1e klasse B.
 
Dezen zondag was dus rete belangrijk. Alphen stond net een puntje boven ons. De eerste ontmoeting hadden we gewonnen van ze met 0-1. Het was dus haalbaar op papier. Het vaste ritueel voor iedere speelzondag werd dan ook door moi tot in de details weer gevolgd. Het zwarte ondergoed en de witte sokken etc..., verdere details zal ik jullie besparen.
 
Gelukkig waren de weergoden wederom goedgezind, het is altijd lekkerder spelen met een graadje of 17, zonnetje en wat publiek. De wedstrijd begon dan ook echt meteen. Alphen was duidelijk op de hoogte van ons snelle spel. Wij willen graag binnen de eerste 5 a 10 minuten de tegenstander overrompelen met een goaltje. Het waren ditmaal de dames van Alphen die duidelijk op onze helft aan het spelen waren bij aanvang van de strijd. Alphen maakte dankbaar gebruik van de onrust in de verdediging en speelde met overtal iedereen uit, 0-1 tegen was een feit. Daarna golfde het spel weer op en neer en werden ook vanuit ook onze kant lekker gespeeld en werden er kansen gecreeerd, gescoord en ook best wel gemist. In de 2e helft was er zelfs een punt waar wij even tegen een achterstand aankeken van 3-4. Maar de dames van HBS waren niet te stoppen en het werd 4-4 en uiteindelijk scoorden we in de laatste minuut het meest belangrijke doelpunt van het seizoen! Eindscore 5-4. Nadat we ook nog hadden gehoord dat alle teams onder ons hadden verloren waren we zeker van ons behoud in de 1e klasse! Redenen genoeg om het kratje van Cynthia met meerdere handen aan te nemen en na te genieten op het terras van dit goede resultaat. Het was nu eenmaal geen eenvoudig seizoen geweest voor de deze dames van HBS.
 
Wij gaan deze week nog even lekker trainen om dan de allerlaatste speelzondag van het seizoen nog even te stunten tegen Qui Vive. We hebben nu niks meer te verliezen en de eerdere ontmoeting met de Kwakels was een gelijkspel. Niks leukers dan met 3 punten erbij en dan nog ergens in de middenmoot te kunnen eindigen.
Ik zeg, we gaan ervoor! Komen jullie de laatste keer ook nog even aanmoedigen om 12.45 uur, De Kwakel bij Uithoorn is te doen op een mooie dag!
 
Groetjes Dames 1

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram