header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Dames 1 handhaaft zich in de 1e Klasse

19-5-2008
Goed voorbeeld, doet volgen. U heeft er vast wel eens van gehoord. Ons eerste damesteam zeker! Afgelopen zondag stond de balangrijke wedstrijd tegen Alphen op het programma. Bij winst zou handhaving een feit kunnen zijn, op voorwaarde dat Spandersbosch en Almere allebei niet zouden winnen. Gelijkspel was toegestaan.
 
In een krankzinnige wedstrijd, waarbij maar liefst 2 strafballen door HBS werden gemist en een loepzuivere HBS-treffer werd afgekeurd, wisten onze dames toch nog een 3-4 achterstand in de laatste minuten van de wedstrijd om te buigen in een zeer verdiende 5-4 overwinning. Kortom een perfectere kopie van de laatste wedstrijd van H1 tegen HIC was niet denkbaar.
 
En toen was het vol spanning, wachten op de uitslagen van Almere en Spandersbosch. Het eerste goede nieuws kwam uit Almere. Het sterke Qui Vive wist de dames van Almere met 2-4 te verslaan. Daarna was het wachten, wachten, wachten en toen eindelijk kwam het verlossende nieuws uit Spandersbosch. Ook de dames van Spandersbosch wisten thuis niet te winnen. Alkmaar nam de punten mee naar huis, door een 0-1 overwinning.
 
Daarna was het natuurlijk groot feest en.... meer dan terecht. Dames 1 heeft zich, ondanks het wegvallen van enkele spelbepalende speelsters en na een hele slechte seizoensstart, weten te herpakken. Onder leiding van Arvid, Hajo, Xander en Cynthia hebben de dames knalhard getraind, heldere afspraken gemaakt en de eigen verantwoordelijkheid gepakt. Uit de eerste 8 wedstrijden werden  slechts 2 punten behaald. Daarna werden er 19 punten behaald uit de volgende 13 wedstrijden. Kortom een fantastische prestatie van een team, waarvan ik zeker weet, dat als ze bij elkaar blijven, nog veel van mag en kan worden verwacht.
 
Dames, namens het bestuur en alle HBS-ers gefeliciteerd!
Robin Sheridan
Bestuurslid Top Hockey
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram