header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

ALV vergadering woe 30 sep

Nieuws afbeelding 6-10-2020

Woensdag 30 september was de ALV online vanuit de kantine bij te wonen. Na de opening gaf voorzitter Rob Litjens het woord aan Aldo van Commenee. Aldo geeft leiding aan de Raad van Advies. De adviescommissie geeft gevraagd en ongevraagd advies en is onafhankelijk en zelfstandig van het bestuur. De ALV is de belangrijkste partij binnen onze vereniging. 


De obligatie commissie is een campagne gestart en met succes! Op woensdag 30 september is er 85.500 euro opgehaald. De campagne loopt door! Het streefbedrag is 450.000 euro. Woensdag 17 oktober is de volgende online bijeenkomst.  


Boudewijn van Dulmen en Greetje Bier zijn de nieuwe leden van de kascommissie. De kascommissie geeft financieel advies. Zo ook de opdracht de jaarrekening van 2019/2020 goed te keuren en het bestuur van SEAH te dechargeren. De jaarcijfers zijn toegelicht en de jaarrekening is vastgesteld. Penningmeester Piet van Stijn: "De trend is gekeerd en de weg naar boven weer ingezet. Het gaat er met name om dat oplopende verliezen van afgelopen jaren nu weer teruglopen.” 


De volgende ALV vindt plaats in november. De definitieve datum wordt gecommuniceerd wanneer deze bekend is. 


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram