header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Presentatie jaarcijfers 2019-2020

Nieuws afbeelding 21-9-2020

Beste leden, 

Op 30 september staat de ALV gepland met op de agenda o.a. de vaststelling van de jaarrekening. De complete documenten zijn in bewerking en nagenoeg klaar, maar de laatste puntjes op de i vergen nog wat werk. Wij hopen dit zo snel mogelijk (in de loop van de week) op te lossen en dan de jaarrekening in zijn geheel beschikbaar te stellen.

Om jullie alvast inzicht te geven in het resultaat over 2019-2020 in aanvulling op de gepresenteerde verwachting op de ALV van 27 mei staat de samenvatting van HBS als ook de gecombineerde cijfers met de SEAH op het besloten gedeelte van de website ter inzage.

Deze cijfers zijn uiteraard nog in concept, de jaarrekeningen zijn immers nog niet vastgesteld door de SEAH en HBS. Ook de kascommissie is nog hard aan het werk met de controle. Er gaan op dit moment cijfers rond in verschillende app groepen in verband met de wervingsacties van de obligatiecommissie. Hierin zat helaas in eerste instantie nog een storende fout. Excuses daarvoor. Hiermee hopen we dat in ieder geval rechtgezet te hebben.

Met sportieve groet,

De penningmeester   

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram